Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Θοδωρής Κατσαφάδος: «Έσκασε η χειροβομβίδα και ο αδερφός μου διαμελίστηκε»

«Ο πατέρας μου δε με είδε ποτέ στην τηλεόραση και το θέατρο, η μητέρα μου μια φορά», λέει ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τον Αλέξανδρο Κωνσταντάκη έδωσε συνέντευξη ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον αδελφό του που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα στα 11 του χρόνια, την οικογένεια και την κόρη του.

«Η δουλειά μου είναι η ξεκούρασή μου, την κάνω 50 χρόνια. Η υποκριτική ήρθε τυχαία στη ζωή μου, από μια συμμαθήτριά μου που ήθελε να τη βοηθήσω. Είμαι το 12ο παιδί της οικογένειάς μας. Στην τελευταία της εγκυμοσύνη η μητέρα μου γέννησε 25 Οκτωβρίου ένα κορίτσι και επειδή πονούσε, ανακάλυψε ότι είχε κι άλλο παιδί. Άφησα το πανεπιστήμιο, είχα περάσει φιλολογία και τα παράτησα. Πολύ κακώς, να μην το αφήνουν τα παιδιά το πανεπιστήμιο», είπε αρχικά ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Αναφερόμενος στο χαμό του αδερφού του από χειροβομβίδα, ο Θοδωρής Κατσαφάδος είπε: «Το θυμάμαι σαν χθες. Είχα βρει μια χειροβομβίδα στα 9 μου, ο αδελφός μου 11, δεν ξέραμε τι είναι, τη χτυπούσαμε και εξερράγη και διαμελίστηκε».

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος είπε στη συνέχεια: «Ο πατέρας μου δε με είδε ποτέ στην τηλεόραση και το θέατρο, η μητέρα μου μια φορά. Ήταν για εκείνους μια δουλειά, όπως όλες οι άλλες. Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε αρχικά στο θέατρο, χαθήκαμε, και από το 1982 μέχρι τώρα είμαστε μαζί. Η κόρη μου, Μαριλού Κατσαφάδου, είναι ηθοποιός, είμαι πολύ ευχαριστημένος, ήταν έκπληξη για εμένα».

«Ο χαμός του Πάνου Νάτση ήταν ένα γεγονός με το οποίο τρελάθηκα», είπε κλείνοντας ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου