Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Φοίβος Παπαδάκης: «Είμαι περήφανος για τον πατέρα μου και κυρίως για το τι μου έχει διδάξει»

«Άλλο ο Φοίβος Παπαδάκης και άλλο ο Γιώργος Παπαδάκης», λέει ο Φοίβος Παπαδάκης.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Φοίβος Παπαδάκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» στην οποία συμμετέχει, ενώ απάντησε και για τον πατέρα του, Γιώργο Παπαδάκη.

«Πρώτη φορά τηλεόραση, είμαστε μια ομάδα δεμένη. Δίπλα στη Μάριον μαθαίνουμε πολλά πράγματα. Η πρόθεσή μου είναι να είμαι σε αυτή την ομάδα και του χρόνου, αλλά ακόμα δεν έχουμε κάνει την κουβέντα αυτή. Τα νούμερα τα κοιτάς, αλλά βέβαια είναι αρχή ακόμα, είμαστε μια νέα εκπομπή.

Επομένως πιστεύω ότι με τον καιρό θα κερδίσουμε και τα νούμερα γιατί γι’ αυτό δουλεύουμε καθημερινά. Είμαι πολύ δεκτικός στην κριτική, την επιζητώ. Άλλο βέβαια η κριτική και άλλο οι χαρακτηρισμοί. Το άτομο που μου έκανε χαρακτηρισμούς, μου είναι αδιάφορο», είπε αρχικά ο Φοίβος Παπαδάκης.

Ο Φοίβος Παπαδάκης είπε στη συνέχεια: «Συμβαίνει να με συγκρίνουν με τον πατέρα μου. Άλλο ο Φοίβος Παπαδάκης και άλλο ο Γιώργος Παπαδάκης. Είναι βαρύ το επώνυμό μου, αλλά με την καλή έννοια. Είμαι περήφανος για τον πατέρα μου και κυρίως για το τι μου έχει διδάξει ως πατέρας. Καθημερινά μου δίνει συμβουλές και μου λέει μπράβο όταν το αξίζω. Μου φαντάζει πολύ μακρινό σενάριο να συνεργαστούμε στην ίδια εκπομπή, δεν νομίζω».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου