Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Μέσα από τον ΣΚΑΪ επιστρέφει σύντομα στην ελληνική τηλεόραση

Έρχεται να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ!

Μέσα από πλήθος επιτυχημένων σειρών το ελληνικό κοινό την έχει αγαπήσει ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια και της έχει προσφέρει απλόχερα πολύ υψηλές τηλεθέασης.

Ο λόγος για την ηθοποιό Τζανσού Ντερέ, την οποία γνωρίσαμε το 2006 μέσα από την σειρά «Σιλά» που προβλήθηκε στο Μεγάλο Κανάλι και ντύθηκε τον ομώνυμο ρόλο.

Στη συνέχεια ακολούθησε η προβολή των σίριαλ Εζέλ και Αννέ, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, τα οποία καθήλωσαν τους τηλεθεατές μέχρι τα τελευταία τους επεισόδια. Το τελευταίο, μάλιστα, προβλήθηκε το καλοκαίρι του 2016 στη χώρα μας.


Σήμερα, έξι δηλαδή χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση στην ελληνική τηλεόραση, φαίνεται πως ήρθε η ώρα για την γοητευτική ηθοποιό από την Τουρκία, Τζαντσού Ντερέ να πάρει… «μεταγραφή» στον ΣΚΑΪ καθώς πολύ σύντομα θα προβληθεί για πρώτη φορά η τελευταία σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί και φέρει τον τίτλο «Άπιστος». Στην γειτονική χώρα η σειρά συμπλήρωσε τα 60 επεισόδια και ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε δύο σεζόν.

Για την ιστορία, η Τζανσού Ντερέ θα υποδυθεί τον ρόλο της ιατρού Ασιγιά. Ο σύζυγός της, ο Βολκάν και ο 11χρονος γιος της, Αλί είναι ότι πιο σημαντικό έχει στη ζωή της. Σύντομα όμως η Ασιγιέ θα συνειδητοποιήσει πως ο αγαπημένος της έχει ερωμένη. Τότε, αντί να θυμώσει, να ξεσπάσει, να τον διώξει, θα κάνει τα πάντα για να βρει αυτή την πέτρα του σκανδάλου.

Όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ, που προβλήθηκε για πρώτη φορά τη νύχτα της Τετάρτης, ο «Άπιστος» έρχεται σύντομα πολλά υποσχόμενος στον ΣΚΑΪ.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου