Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Όθωνας Παπαδόπουλος: «Ώρες ώρες αντιπαθώ πολύ την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα»

"Έχω απέναντί τους την ίδια στάση που έχουν κι αυτοί. Δηλαδή, πέφτω, ξανασηκώνομαι, ξαναπέφτω, αλλάζω γνώμη", λέει ο Όθωνας Παπαδόπουλος.

Κι ενώ οι δηλώσεις που έκανε στο Πρωινό είχαν μόλις ολοκληρωθεί, ο Όθωνας Παπαδόπουλος θέλησε να στείλει ένα ασυνήθιστο μήνυμα στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Να στείλω τους χαιρετισμούς μου σε όλο το staff της εκπομπής, όλοι είμαστε επαγγελματίες, κάθε δουλειά έχει τις δικές της ιδιομορφίες, πολλές φορές ίσως όλοι μας υπερβαίνουμε τα όρια, ίσως κάποιοι τα υπερβαίνουν πιο συχνά. Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας γιατί είναι δύσκολο, η ψυχραιμία και η αυτοσυγκράτηση πάντα θα πρέπει να είναι βασικό γνώρισμα στον χειρισμό και την κάλυψη μιας υπόθεσης ποινικού χαρακτήρα και ειδικά μιας υπόθεσης με τόσο μεγάλο κοινωνικό ενδιαφέρον.

Έχω απέναντί τους την ίδια στάση που έχουν κι αυτοί. Δηλαδή, πέφτω, ξανασηκώνομαι, ξαναπέφτω, αλλάζω γνώμη. Η αλήθεια είναι ότι ώρες ώρες τους αντιπαθώ πολύ, άλλες φορές πάλι αισθάνομαι κάποια συμπάθεια. Έχω καταλάβει ότι είναι αμοιβαίο. Εγώ σέβομαι τους εκπροσώπους του Τύπου και την ιερή υποχρέωση που έχουν να ενημερώνουν την κοινή γνώμη. Θα έλεγα ότι η τήρηση του μέτρου πάντα βοηθάει και βρίσκεται προς την σωστή κατεύθυνση. Τους χαιρετισμούς μου. Να κάνετε το έργο σας πάντα με επιτυχία και να είστε καλά. Και δεν κρατάμε κακίες», είπε ο Όθωνας Παπαδόπουλος.

Χαρακτηριστικές ήταν οι απαντήσεις που έδωσαν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου