Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Ραφήνα: Ποιοι είναι οι δύο 24χρονοι που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του 42χρονου

Παραδόθηκαν μόνοι τους στην ΕΛΑΣ, δύο οι δράστες της επίθεσης

Το απόγευμα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα οι δύο 24χρονοι συλληφθέντες για τη δολοφονία του 42χρονου, έξω από μπαρ στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα στη Ραφήνα.

Ο λόγος για έναν Έλληνα (σ.σ. με καταγωγή από την Αλβανία) και έναν Αλβανό, οι οποίοι παραδόθηκαν μόνοι τους στο Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας και συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση κατέσχεσαν και ένα μπλε τζιπ, το οποίο χρησιμοποίησαν οι φερόμενοι ως δράστες για τη διαφυγή τους από το σημείο. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, δεν αναμένονται νέες συλλήψεις για τη στυγερή δολοφονία καθώς τα άλλα δύο άτομα της παρέας δεν φαίνεται να συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό. Αυτό προκύπτει από τις μαρτυρικές καταθέσεις που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Όσον αφορά τους δύο 24 χρόνους, είναι κάτοικοι Ραφήνας. Ο ένας εξ αυτών εργάζεται ως μηχανικός σε συνεργείο για μοτοσυκλέτες, ενώ ο άλλος περιστασιακά ως κηπουρός και σερβιτόρος. Τα άλλα δύο μέλη της παρέας έχουν προσαχθεί και αυτά στο Τμήμα Ασφαλείας, όπου έδωσαν κατάθεση για τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακή.

Αξίζει τέλος να σημειώσουμε, ότι επιβεβαιώνονται πως η δολοφονία του 42χρονου έγινε κυριολεκτικά για ασήμαντη αφορμή. Το θύμα με τον ξάδερφό του και δύο κοπέλες, διασκέδασαν στο μαγαζί μέχρι τη στιγμή που 42χρονος πήγες τουαλέτα και από λάθος έσπρωξε ένα μέλος της άλλης παρέας. Υπήρξε ένταση και διαπληκτισμός μέσα στο μαγαζί, ωστόσο, με παρέμβαση των ψυχραιμότερων όλοι νόμιζαν ότι το περιστατικό έληξε εκεί. Τελικά έκαναν λάθος…

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου