Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Ρεβέκκα Γιαννοπούλου για Bar: «Φώναζα στην παραγωγή, ποιος έδειξε το στήθος μου;»

«Ήρθε ένας από την παραγωγή και μου είπε “τι ωραία κάθε πρωί που πλένεις τα δόντια σου και σκύβεις και βλέπουμε το στήθος σου”», λέει η Ρεβέκκα Γιαννοπούλου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε η Ρεβέκκα Γιαννοπούλου.

Η tattoo artist και πρώην παίκτρια του Bar μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την εποχή που βρισκόταν στο ριάλιτι.

«Ασχολούμαι πάνω από 20 χρόνια με τατουάζ και με τη διδασκαλία του, ενώ τα τελευταία 10 χρόνια με το medical tattoo. Πίστευα πως θα μπορούσα να αντεπεξέλθω απέναντι σε ανθρώπους που έχουν κάνει μαστεκτομή.

Έβγαζα διάφορα, ημικρανίες, εξανθήματα. Έχω φτάσει και 95 κιλά. Είναι το συναισθηματικό μου δωμάτιο. Πλέον κάνω μια φορά την εβδομάδα συνεδρία για να μπορώ να ανταποκριθώ την επόμενη εβδομάδα σε κάτι», είπε αρχικά η Ρεβέκκα Γιαννοπούλου.

Για το Bar, η Ρεβέκκα Γιαννοπούλου είπε: «Κοιμόμασταν συνέχεια. Στη μία το μεσημέρι μας φώναζαν “ξυπνήστε ρε”,. Ήμασταν απαράδεκτοι, την είχαμε δει διακοπές και κοιμόμασταν. Ζήταγα συνέχεια αν μπορώ να φύγω.

 Δειτε το βιντεο εδω

 Ήρθε ένας από την παραγωγή και μου είπε “τι ωραία κάθε πρωί που πλένεις τα δόντια σου και σκύβεις και βλέπουμε το στήθος σου”. Μπαίνω μέσα φωνάζοντας “ποιος έδειξε το στήθος μου;”. Δεν σταμάτησα να πλένω τα δόντια μου, αλλά πήγαινα με ζιβάγκο».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου