Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Survivor: Η Ασημίνα φοβάται τον Σπύρο Μαρτίκα – «Σίγουρα θα διώξει κάποιον»

"Είμαι από την πρώτη μέρα στο Survivor και αλήθεια δεν δέχομαι να αδικηθώ από μια ψηφοφορία που θα με αδικήσει" εξομολογήθηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Για μια ακόμα φορά στο Survivor ο Σπύρος Μαρτίκας είναι υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα. Φορά 11η στον αριθμό! Κάτι που προκαλεί, εύλογα, τον φόβο στους αντιπάλους του.

Έτσι, όπως παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης το βράδυ της Τρίτης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν έκρυψε την αγωνία της καθώς μοιράστηκε τον φόβο με τον φίλο και συμπαίκτη της, Άρη Σοϊλέδη.

Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια της μπλε ομάδας του Survivor σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο χθεσινό συμβούλιο ψηφοφορίας βγήκε υποψήφιος ο Σπύρος. Εγώ θεωρώ πως όταν ρίχνω την ψήφο μου στον Σπύρο είναι πλέον σαν να ρίχνω λευκό. Γιατί έχει δείξει την δυναμική του στον κόσμο, έχει δείξει ότι μπορεί να διώξει κόσμο από δω μέσα οπότε το να τον ψηφίζουμε νομίζω ότι θα κάνει κακό στα άλλα δυο παιδιά που θα βγουν υποψήφιοι μαζί του. Από τους άλλους δύο που θα είναι στον τάκο, σίγουρα θα διώξει κάποιον».

«Ίσως η Ασημίνα να θεωρεί πως, αν βγει υποψήφια μαζί με τον Σπύρο, θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει. Της έχω πει πάρα πολλές φορές ότι δεν συμφωνώ με αυτό. Ο Σπύρος θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα που θα αποχωρήσει» τόνισε, με τη σειρά του, ο αρχηγός της μπλε ομάδας. «Δεν μπορεί να κάτσει ένας παίκτης αγωνιστικά τόσο αδύναμος και να πάει πολύ μακριά στο Survivor. Ήδη έχει πάει πολύ μακριά».

«Είμαι από την πρώτη μέρα στο Survivor και αλήθεια δεν δέχομαι να αδικηθώ από μια ψηφοφορία που θα με αδικήσει. Υπάρχει περίπτωση ο Σπύρος να ξαναμείνει και να διώξει έναν καλό ή μάλλον καλύτερο από εκείνον αγωνιστικά. Αυτό λέω και τίποτα άλλο» πρόσθεσε, ακόμα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου μιλώντας στην κάμερα του Survivor το βράδυ της Τρίτης.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου