Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Survivor: Βγήκε στον τάκο και άφησε πολλές αιχμές για στρατηγική

Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor;

Για μια ακόμα φορά, στο κλείσιμο του Survivor της Δευτέρας, οι εναπομείναντες παίκτες συνάντησαν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό μετά το πέρας του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας για αυτή τη νέα εβδομάδα.

Σε αυτή τη νέα εβδομάδα, όμως, και πάλι ο μόνος που έπρεπε να νιώθει ασφαλής ήταν ο Άρης Σοϊλέδης ο οποίος κατόρθωσε με ευκολία να πάρει την πρώτη ατομική ασυλία στο Survivor.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, ο Άρης Σοϊλέδης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του όταν ηττήθηκε αρχικά από την Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου και στη συνέχεια από τον Νίκο Γιάννη.

Ειδικότερα, ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε με μια άτσαλη κλωτσιά στον στόχο που βρισκόταν στο τέλος του στίβου μάχης για να οδηγηθεί στη συνέχεια στον πάγκο όπου και έδειξε τον έντονο εκνευρισμό του. Τόσο με την κινησιολογία του όσο και με τα… γαλλικά του!

Στο κλείσιμο του επεισοδίου, όμως, οι παίκτες του Survivor κλήθηκαν από τον Γιώργο Λιανό να ψηφίσουν εκείνον που θεωρούν τον πλέον αδύναμο στην παρούσα φάση στο συμβούλιο του νησιού. Και η κάλπη μίλησε! Όπως ανακοίνωσε και ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, ο πρώτος υποψήφιος για αυτή τη νέα εβδομάδα είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου!

«Χαίρομαι πάρα πολύ που φτάσαμε δυο βδομάδες πριν τον τελικό και μιλάμε με πραγματικότητες και τη λέξη στρατηγική. Αυτό ακριβώς βλέπω αυτή τη στιγμή μπροστά μου και την δέχομαι».

Δειτε το βιντεο εδω 

«Την προηγούμενη εβδομάδα έλεγαν ότι τα παιδιά ψηφίζουν αγωνιστικά την Ασημίνα και τώρα το είπαν στρατηγική και ψήφισαν πάλι την Ασημίνα. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι γιατί έχουμε την μειοψηφία» τόνισε, με τη σειρά του, ο Άρης Σοϊλέδης υποστηρίζοντας την καλή του φίλη, την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου