Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Αίγιο: Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της η επιχειρηματίας Μαρίτα Αγγελοπούλου


Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται


Η είδηση ότι η επιχειρηματίας Μαρίτα Αγγελοπούλου βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία του Αιγίου.

Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται, ενώ αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι της μόλις ειδοποιήθηκαν.

Αστυνομικοί έλεγξαν όλους τους χώρους του σπιτιού, ενώ κατά πληροφορίες του tempo24.news η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της τα ξημερώματα του Σαββάτου από το παραλιακό κατάστημα που έχει στο Λόγγο (Ανώνυμο) και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.


Η Μαρίτα Αγγελοπούλου ήταν ενεργή ως επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης για πολλά χρόνια.

Υπήρξε παρουσιάστρια, κριτής στα καλλιστεία με δική της διαδικτυακή εκπομπή, ενεργή στα social media και ιδιοκτήτρια του διάσημου παραλιακού καταστήματος Ανώνυμο στο Λόγγο. Μεγάλη της αδυναμία ο αδερφός της Γιώργος, τον οποίο συχνά ανέφερε στα ποστ της στο facebook. Είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και με μεγάλα καταστήματα διασκέδασης στην Πάτρα.

Η τελευταία της ανάρτηση


Στις 22 Ιουλίου η Μαρίτα Αγγελοπούλου έκανε την τελευταία της ανάρτηση στο facebook η οποία αφορούσε στον αδελφό της Γιώργο. Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ο αδερφούλης σου είναι εκεί για να σε βοηθήσει όταν δεν καταλαβαίνεις με τίποτα τα ρημαδομαθηματικά. Είναι εκεί για να σε βοηθήσει να θα σου φτιάξει τον υπολογιστή που έχει χαλάσει (λαμπρή ευκαιρία να τονίσει πόσο «ανίδεη» και «άσχετη» είσαι).Αλλά Αν έχεις αδερφό, είτε είναι μικρότερος, είτε μεγαλύτερος ένα είναι βέβαιο: θα τις φας. Μπορεί να τις τρως καθημερινά, μπορεί να τις τρως όταν έχει τα νεύρα του, μπορεί να τις τρως μόνο όταν κάνεις κάτι απ’ αυτά που βρίσκονται στη λίστα «πράγματα που αν μου κάνεις θα τις φας». Όμως, μια στο τόσο, θα έχεις την ευκαιρία που καρτερικά περίμενες. Και τότε, θα έρθει η σειρά σου να δώσεις μια ηχηρή καρπαζιά ή –αν είσαι γνήσιο θηλυκό- μια οδυνηρή νυχιά …. Για σένα George Angelopoulos Η ερωτευμένη……πάντα μαζί σου Μαριτα Αγγελοπουλου». 

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου