Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Αναστασία Παντούση: «Εξεπλάγην με τη συνέχεια στο Κόκκινο Ποτάμι, δεν το περίμενα καθόλου»

"Όταν τελείωσε το Κόκκινο Ποτάμι θεωρούσαμε όλοι ότι είχε ολοκληρωθεί" παραδέχθηκε η Αναστασία Παντούση.

Διατηρώντας τον ρόλο από την πρώτη σεζόν στο Κόκκινο Ποτάμι, η Αναστασία Παντούση βρίσκεται στα γυρίσματα για τη συνέχιση της δημοφιλούς σειράς του OPEN.

Μάλιστα, μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ευλαμπία Ρέβη, η γοητευτική ηθοποιός δεν έκρυψε την μεγάλη της έκπληξη!

Πιο συγκεκριμένα, η Αναστασία Παντούση σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν τελείωσε το Κόκκινο Ποτάμι θεωρούσαμε όλοι ότι είχε ολοκληρωθεί. Δεν γνωρίζαμε ότι θα γίνει και δεύτερος κύκλος. Μόλις έγινε η ανακοίνωση τηλεφωνικά, που με πήρε ο κύριος Μανουσάκης, πραγματικά εξεπλάγην και δεν το περίμενα καθόλου. Δεν το περίμενα καθόλου».

«Τώρα το συναίσθημα είναι ότι βρισκόμαστε στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα, έχουμε δεχθεί ήδη την αγάπη του κόσμου και είναι απίστευτο πως τότε και τώρα ο κόσμος είναι πολύ πρόθυμος στο να έρθει και να βοηθήσει με πολύ αγάπη».

«Τι θα κάνει η Ιφιγένεια στον δεύτερο κύκλο, να σας πω την αλήθεια, ούτε γω γνωρίζω ακριβώς… Τα επεισόδια ακόμα τα παίρνουμε χέρια μας και ανυπομονούμε και εμείς να δούμε τη συνέχεια. Βήμα – βήμα, δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα σίγουρα. Σε εκείνη την εποχή τίποτα δεν ήταν εύκολο οπότε περιμένω και γω, μαζί με εσάς, να δω τη συνέχεια» συμπλήρωσε η Αναστασία Παντούση στην ενημερωτική εκπομπή του OPEN.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου