Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Φωτιά στη Λέσβο: Θρίλερ τη νύχτα με δύο εγκλωβισμένους

Ξεκίνησαν ρίψεις τα εναέρια μέσα

Θρίλερ τη νύχτα στο πύρινο μέτωπο της Λέσβου όταν χάθηκαν τα ίχνη δύο ανδρών. Πατέρας και γιος, εθελοντές, δεν απαντούσαν στα κινητά τους στην περιοχή Ρεπάνα στον Πολιχνίτο.

Μετά από αρκετή ώρα κατάφεραν να δώσουν το στίγμα τους και στήθηκε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό τους σύμφωνα με το lesvosnews.

Ο απεγκλωβισμός έγινε από στελέχη της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πολιχνίτου και στελεχών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης. Την επιχείρηση συντόνισε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου και έξη ακόμη αστυνομικοί, από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Μυτιλήνης σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Πυροσβέστες και εθελοντές έδιναν όλη τη νύχτα μάχη με τις φλόγες μεταξύ των χωριών Πολιχνίτου και Βρίσας. Από τις 6 το πρωί ξεκίνησαν να επιχειρούν εναέρια πυροσβεστικά μέσα με στόχο να ελεγχθεί το μέτωπο το αργότερο μέχρι το μεσημέρι που αναμένονται δυνατοί άνεμοι. Σήμερα, λόγω των ισχυρών ανέμων που αναμένονται, η Λέσβος βρίσκεται στην κατηγορία 4 στον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου