Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Champions League: Αγώνας χωρίς αύριο για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα

Μοναδικός στόχος η νίκη για τους «ερυθρόλευκους»

Με στόχο τη νίκη που θα του δώσει και την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μακάμπι Χάιφα (22:00 CosmoteSports 1) στο Καραϊσκάκης.

Στο Ισραήλ ο Ολυμπιακός παρότι προηγήθηκε και κρατούσε το προβάδισμα ως το τέλος, η Μακάμπι Χάιφα κατάφερε στο 93′ να κάνει το 1-1 και πλέον η ρεβάνς στο Καραϊσκάκης έγινε λίγο πιο δύσκολη για τους Πειραιώτες.

Ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς που θέλει να μπορέσει να φτάσει μέχρι τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την Τρίτη την προετοιμασία τους, με τον Πορτογάλο προπονητή να στέκεται στην αποτελεσματικότητα που θα πρέπει να δείξει η ομάδα του στο σημερινό ματς. Όσον αφορά τον Μπαράκ Μπακχάρ δεν έκρυψε πως οι Ισραηλινοί έχουν προπονηθεί στις εκτελέσεις πέναλτι.

Στο αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (26/7) στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη και ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή την αποστολή για το ματς με τη Μακάμπι Χάιφα η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Παπέ Σισέ, Ελ Αραμπί, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κανέ, Κούντε, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Τικίνιο, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο και Ζίνκερναγκελ. Στην αποστολή προστέθηκε και ο Κίτσος, οπότε οι παίκτες είναι 24.

Από την πλευρά της Μακάμπι η αποστολή είναι ίδια με αυτή του πρώτου αγώνα.

Πηγή: gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου