Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Ξέσπασε σε δάκρυα στην κάμερα του Mega – Συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα

«Η απώλεια των αγαπημένων προσώπων, όσο περνάνε τα χρόνια, γίνεται όλο και πιο σημαντική», είπε συγκινημένος ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε συνέντευξη ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Ο γνωστός ηθοποιός δεν άντεξε και συγκινήθηκε μιλώντας για τους γονείς του.

«Είμαι δασκαλοπαίδι , οι γονείς μου με ήθελαν επιστήμονα, έκαναν τα πάντα για να με αποτρέψουν από την υποκριτική, τους πείραξε πάρα πολύ, ήταν κατραπακιά. Όταν τους ανακοίνωσα πως θα γίνω ηθοποιός είχαμε τρομερούς καβγάδες, μου είπαν να φύγω από το σπίτι, αλλά τελικά δεν έφυγα. Η απώλεια των αγαπημένων προσώπων, όσο περνάνε τα χρόνια, γίνεται όλο και πιο σημαντική. Όσο και αν έχουμε τους δικούς μας και τους αγαπημένους μας, μόνοι μας ερχόμαστε και μόνοι μας φεύγουμε από τη ζωή», είπε αρχικά ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είπε στη συνέχεια: «Η μεγαλύτερη πολυτέλεια που προσέφερα στον εαυτό μου είναι να βρεθώ στο αεροδρόμιο και να πετάξω για δύο μέρες στο Λονδίνο να δω παραστάσεις. Όταν ήμουν νέος εστίαζα τόσο πολύ στον έρωτα και στην αγάπη, που μπορεί να “πούλησα” πράγματα της δουλειάς μου, γιατί ήμουν πολύ αφοσιωμένος σε αυτό».

«Το θέατρο σου δίνει την ευκαιρία να είσαι ο εαυτός σου, αλλά μπορεί να είσαι ο,τιδήποτε, να είσαι άγιος, δολοφόνος, τα πάντα» αναφέρει χαρακτηριστικά και αποκαλύπτει πως τον ταράζει να βλέπει ανθρώπους του χώρου να είναι τόσο «άτεγκτοι, απόλυτοι και σκληροί για παραπτώματα και αδυναμίες ανθρώπων. Μου φαίνεται πολύ σκληρό οι άνθρωποι που ασχολούνται με αυτή τη δουλειά να γίνονται πιο σκληροί και από τους ίδιους τους παραβάτες», συμπληρώνει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη σχέση του με τη Δανάη Μπάρκα, τη δική του Δανάη, όπως λέει: «Όταν θα έρθει η ώρα να παντρευτεί η Δανάη, στο γαμπρό θα την παραδώσει όποιος μπαμπάς θέλει εκείνη…μπορεί και οι δύο».

Δειτε το βιντεο εδω 

Αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξης, όλοι στο πλατό ήταν συγκινημένοι. Η Δανάη Μπάρκα, με δάκρυα στα μάτια, μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου