Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Δημήτρης Λιγνάδης: Ξεσπά ο αδερφός του, Γιάννης – «Είναι ένα χυδαίο ψέμα»

«Είμαι βέβαιος ότι δεν έχει διαπράξει κανέναν βιασμό. Φυσικά πιστεύω ότι στο Εφετείο θα αθωωθεί», λέει ο Γιάννης Λιγνάδης.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης κρίθηκε ένοχος από τη δικαιοσύνη για δύο βιασμούς, ωστόσο αναμένεται να βρεθεί σύντομα εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους.

Ο αδερφός του, Γιάννης Λιγνάδης, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή «Alpha Τώρα» και ξέσπασε για όλα όσα ακούστηκαν για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

«Υπάρχουν κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες, τις οποίες δεν τις γνωρίζω που πρέπει να εκπληρωθούν προκειμένου να γίνει η αποφυλάκισή του. Θα ήθελα να κάνω κάποιες επισημάνσεις με αφορμή μια τηλεοπτική εκπομπή που είχα την ατυχία να παρακολουθήσω το πρωί σε κρατικό κανάλι.

Ειπώθηκε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν φίλος του πρωθυπουργού. Για να τελειώνει αυτή η υπόθεση αυτό είναι ένα χυδαίο ψεύδος. Δεν υπήρξε ποτέ φίλος του κυρίου Μητσοτάκη. Είμαι κατηγορηματικός και κάθετος» είπε αρχικά ο Γιάννης Λιγνάδης.

Ο Γιάννης Λιγνάδης είπε στη συνέχεια: «Ο ίδιος έδωσε τη μάχη του για τη δίκη. Οι λιγοστοί που του συμπαρασταθήκαμε κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, άνθρωποι της οικογένειας και του φιλικού του περιβάλλοντος. Υπήρξε η απειλή και ο φόβος. Ο άξιος δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας στάθηκε μόνος απέναντι σε ένα οργανωμένο σύστημα, ένα παραπολιτικό μόρφωμα με έντονο οπαδικό κοινό.

 Δειτε το βιντεο εδω

Γίνεται εργαλείο για πολιτικά παιχνίδια. Η δικαιοσύνη καταδίκασε τον αδερφό μου. Είμαι βέβαιος ότι δεν έχει διαπράξει κανέναν βιασμό. Φυσικά πιστεύω ότι στο Εφετείο θα αθωωθεί. Έχω επικοινωνήσει μαζί του για τυπικά ζητήματα. Έχει καταταλαιπωρηθεί, έχει κατέστη εχθρός του λαού, είναι ένας άνθρωπος κυνηγημένος. Πώς θέλετε να αισθάνεται;».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου