Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Elon Musk: Στη Μύκονο ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη

Στο νησί των ανέμων βρίσκεται ο Elon Musk.

Στη Μύκονο βρίσκεται ο Elon Musk. Η είδηση ότι ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας ήρθε για να απολαύσει τον μυκονιάτικο ήλιο και τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου έθεσε τους paparazzi σε …κατάσταση συναγερμού.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος με την κάμερα του Mykonos Live TV “έπεσε πάνω” στον ιδιοκτήτη της Tesla την ώρα που αποχωρούσε διά θαλάσσης από το γνωστό εστιατόριο Spilia στην περιοχή της Αγίας Άννας συνοδευόμενος από την καλλονή σύντροφό του Natasha Bassett και έχοντας γύρω του πολλούς σεκιούριτι, ένας από τους οποίους κρατούσε στα χέρια του ένα μεγάλο μπουκάλι ροζέ κρασί γνωστής γαλλικής ετικέτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 51χρονος Musk που με βάση την λίστα του Forbes είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη με περιουσία που αγγίζει τα 220 δισεκατομμύρια ευρώ, έφτασε στην Μύκονο με ιδιωτικό αεροπλάνο τα ξημερώματα του Σαββάτου και στο νησί των Ανέμων αναμένεται να συναντήσει πολλούς φίλους του.

Η Μύκονος και αυτό το καλοκαίρι γίνεται πόλος έλξης για τις μεγάλες προσωπικότητες ολόκληρου του πλανήτη. Ηθοποιοί, επιχειρηματίες, πολιτικοί, μεγάλοι ποδοσφαιριστές, σταρ του αθλητισμού επισκέπτονται τις παραλίες και τα σοκάκια για να γεμίσουν μπαταρίες τους και να περάσουν αξέχαστες διακοπές.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου