Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Η επιστήμη πίσω από δημοφιλή και παράξενα sεx tips – Ο κρόκος αβγού, οι κάλτσες και ο καφές

Συμβουλές που θα προσθέσουν επιπλέον «σπιρτάδα» στη σeξουαλική σας ζωή

Αν ψάχνετε τρόπους για να βελτιώσετε την σeξουαλική σας ζωή ή αναζητάτε εναλλακτικές για να κάνετε λίγο πιο πικάντικη την στιγμή του σeξ, η επιστήμη -όσο περίεργο κι αν ας ακούγεται- είναι αυτή που θα σας δώσει τη λύση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, λοιπόν, η επιστήμη κρύβεται πίσω από αρκετά δημοφιλή αλλά και πιο παράξενα sεx tips, τα οποία θα προσθέσουν στη σεξουαλική σας ζωή, αυτό το κάτι που (ίσως) της λείπει.

Φορέστε κάλτσες κατά τη διάρκεια του σeξ


Η ιδέα του ότι όταν φοράτε τις κάλτσες σας κατά τη διάρκεια του σeξ τα αποτελέσματα είναι καλύτερα, δεν είναι καινούρια, καθώς υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Το 2015, ερευνητές του Πανεπιστημίου του Γκρόνινγκεν αποφάσισαν να το δοκιμάσουν, εξετάζοντας εγκεφαλικές σαρώσεις ζευγαριών κατά τη διάρκεια σeξουαλικής διέγερσης, με και χωρίς κάλτσες. Και τα ευρήματά τους δείχνουν ότι είναι πιο πιθανό να φτάσετε στο «Big Oh» αν έχετε ζεστά πόδια.

Ομολογουμένως, η μελέτη ήταν μικρή (συμπεριέλαβε μόλις 13 ζευγάρια), αλλά η θεωρία που κρύβεται πίσω από αυτήν φαίνεται να έχει βάση.

Η επιστήμη γνωρίζει εδώ και πολύ καιρό την ισχυρή σύνδεση μεταξύ του μυαλού μας και των γεννητικών μας οργάνων. Αυτή η σύνδεση σημαίνει ότι κάθε είδους περιβαλλοντικό στρες ή δυσφορία μπορεί να αναστείλει τη ροή του αίματος στις περιοχές της κάτω πλευράς του σώματός μας, καθιστώντας τον οργασμό λιγότερο πιθανό. Έτσι, απλά εξασφαλίζοντας ότι δεν έχετε κρύα άκρα, βάζοντας τις κάλτσες σας πριν ξεκινήσετε το σeξ, θα μπορούσατε να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας για αποκορύφωση.

Χρησιμοποιείστε ένα μαξιλάρι


Φόρουμ και μπλογκ στο διαδίκτυο διαφημίζουν τη σeξουαλική πράξη «υπό γωνία» ως έναν στοχευμένο τρόπο για να χτυπήσετε το σημείο G κατά τη διείσδυση από την αυγή του Reddit, και σίγουρα κάτι έχουν καταλάβει.

Αν και υπάρχουν ακόμα κάποιοι που δεν πιστεύουν στο σημείο G, αυτή η ερωτογενής ζώνη κρύβει μέσα της τη δύναμη να προσφέρει το είδος των οργασμών που κανείς ποτέ δεν είχε φανταστεί. Βρίσκεται περίπου 2,5 εκατοστά μέσα στο μπροστινό τοίχωμα του κόλπου και, αν, και μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να το προσεγγίσεις, εδώ είναι που έρχεται το κόλπο με το μαξιλάρι. Η στήριξη της λεκάνης σε ένα μαξιλάρι τοποθετεί το σημείο G σε μια γωνία που ουσιαστικά εξασφαλίζει ότι θα το χτυπήσετε κατά τη διάρκεια του σeξ.

Κάντε την «πρακτική» σας σε έναν κρόκο αβγού

@kaylachristinee ♬ Dissolve - Absofacto

Η «μέθοδος του κρόκου αυγού» είναι η τελευταία τρέλα του σeξ που έχει κατακλύσει το TikTok και -όσο παράξενο και αν ακούγεται- βασίζεται στην κοινή λογική. Το συγκεκριμένο hack χρησιμοποιεί τον κρόκο απλώς ως παράδειγμα για να εξηγήσει πώς μπορεί να να ευχαριστηθεί σωστά μία γυναίκα.

Σε ένα βιντεάκι που έχει συγκεντρώσει πάνω από 13 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, μια γυναίκα χαϊδεύει με κυκλική κίνηση απαλά έναν ωμό κρόκο αβγού με τον αντίχειρά της, δείχνοντας ότι, όταν ασκεί έστω και την παραμικρή πίεση, ο κρόκος σπάει αμέσως.

Το «μάθημα» σε όλο αυτό είναι το να προσεγγίζεις την κλειτορίδα σαν έναν κρόκο που προσπαθείς προσεκτικά να αποφύγεις να σπάσει. Και αυτό απλά αποτελεί καλή σeξουαλική πρακτική, δεδομένου ότι η κλειτορίδα φιλοξενεί περίπου οκτώ χιλιάδες νευρικές απολήξεις, γεγονός που την καθιστά απίστευτα ευαίσθητη στην υπερδιέγερση.

Πιείτε έναν καφέ πριν το σeξ


Πριν ένα χρόνο περίπου το hack που πρότεινε την κατανάλωση καφέ ακριβώς πριν από το σeξ για να έχετε ισχυρότερους οργασμούς έγινε τρελό- viral στο TikTok. Η θεωρία πίσω από αυτό φάνηκε να πηγάζει από την ιδέα ότι η καφεΐνη είναι αγγειοδιασταλτικό (που ουσιαστικά σημαίνει ότι προκαλεί διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, επιτρέποντας στη συνέχεια τη ροή περισσότερου αίματος μέσα από αυτά) και έτσι θα μπορούσε να βοηθήσει στην ενίσχυση της ροής του αίματος στα γεννητικά όργανα, ενισχύοντας έτσι την κορύφωση.

Παρόλο που δεν υπάρχουν επιστημονικές μελέτες που να αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του να πίνεις έναν εσπρέσο πριν την ερωτική πράξη, ο γυναικολόγος Dr. Joseph Sgroi, με έδρα τη Μελβούρνη, τοποθετήθηκε επί της τάσης, υποδεικνύοντας ότι μπορεί να έχει μια ήπια επίδραση.

«Είναι ενδιαφέρον ότι η επίδραση της καφεΐνης στα αιμοφόρα αγγεία ποικίλλει. Τα αιμοφόρα αγγεία στον εγκέφαλο και τους πνεύμονες τείνουν να συστέλλονται, ενώ εκείνα στο στομάχι τείνουν να διαστέλλονται. Προσθέστε το αυτό στην επίδραση στον εγκέφαλο ως διεγερτικό, και μπορεί να δείτε βελτίωση με τους οργασμούς σας», εξήγησε ο Sgroi 

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου