Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Η Φαίη Σκορδά οριστικά εκτός ΑΝΤ1 – Περιμένει με το συμβόλαιο το Star – Τι συμβαίνει στον ΣΚΑΪ;

Όλο το ρεπορτάζ για τη Φαίη Σκορδά, όπως διαμορφώνεται αυτή τη στιγμή. Ποια είναι η αλήθεια για την Ιωάννα Μαλέσκου.

Νέα διάσταση παίρνει μέρα με τη μέρα το θέμα με την Φαίη Σκορδά και το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα. Τα δεδομένα αλλάζουν διαρκώς, όμως, φαίνεται πως αυτή τη στιγμή αρχίζει να διαλύεται σταδιακά η ομίχλη και να φανερώνονται οι διεκδικητές…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η Φαίη Σκορδά βρίσκεται οριστικά εκτός ΑΝΤ1.

Το συμβόλαιό της με το κανάλι έληξε χθες, Πέμπτη 30 Ιουνίου. Σταθμός και παρουσιάστρια συμφώνησαν πριν από μερικές μέρες πως η συνεργασία τους θα συνεχιστεί κανονικά μέχρι την ολοκλήρωση της εκπομπής, την Παρασκευή 8 Ιουλίου. Φαίη και ΑΝΤ1 τέλος…

Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της Φαίης Σκορδά;


Το χαλί έχει στρωθεί και οι πόρτες είναι διάπλατες από ένα κανάλι για την παρουσιάστρια και αυτό είναι το Star. Η παρουσιάστρια έχει δεχτεί μια άκρως δελεαστική πρόταση από τον σταθμό της Κηφισιάς, η οποία έχει γίνει ακόμα πιο δελεαστική από την παρουσία δύο συγκεκριμένων ανθρώπων: της Ζήνας Κουτσελίνη και του Σάββα Βέλα από την εταιρεία παραγωγής Green Pixel -ήταν ο παραγωγός της Φαίης στα πρώτα της τηλεοπτικά χρόνια.

Όπως μαθαίνουμε, το Star δίνει τη δυνατότητα στην Φαίη Σκορδά να χτίσει η ίδια την ομάδα της από την αρχή. Αυτό, λοιπόν, βάζει ξανά στο παιχνίδι πρόσωπα που διεκδίκησε η Φαίη το προηγούμενο διάστημα, όπως η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Γνωρίζουμε επίσης πως η εκπομπή θα έχει και info κομμάτι, λόγω και των πολιτικών εξελίξεων. Γι’ αυτό θα αναζητηθεί και ανάλογος συνεργάτης.

Όσον αφορά στην ώρα μετάδοσης, η εκπομπή θα μεταδίδεται κατά πάσα πιθανότητα 09:00 – 12:00. Το 9 είναι μια ώρα που επιθυμεί και η ίδια η Φαίη, καθώς πιστεύει ότι λόγω έντονου ανταγωνισμού το 10 είναι πια αργά.

Όλα αυτά αν και εφόσον η Φαίη Σκορδά πει το μεγάλο ναι στο Star μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.

Όμως, υπάρχει άλλη μια σοβαρή πρόταση για την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1. Η πρόταση αυτή έρχεται από τον ΣΚΑΪ.

Ενώ, λοιπόν, μέχρι πριν από μερικές μέρες οι ιθύνοντες διέψευδαν κατηγορηματικά οποιαδήποτε επικοινωνία του σταθμού με την παρουσιάστρια, φαίνεται πως αυτό άλλαξε στην πορεία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που φτάνουν στο zappIT, αυτή την εβδομάδα «πάγωσαν» οι προετοιμασίες για τις ψυχαγωγικές εκπομπές στον σταθμό, καθώς ο ΣΚΑΪ έχει κάνει τη δική του πρόταση στην Φαίη Σκορδά.

Επισήμως, γίνεται προσπάθεια διάψευσης. Όμως, οι κινήσεις και οι συζητήσεις που γίνονται εντός καναλιού δείχνουν άλλα…

Ποια είναι η αλήθεια για την Ιωάννα Μαλέσκου και το Star;

Φωτιά παίρνουν πάλι οι φήμες πως η Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται ένα βήμα πριν περάσει την πόρτα του Star για την παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής του χρόνου. Αυτό, όμως, είναι κάτι που διαψεύδεται κατηγορηματικά από τους ανθρώπους του καναλιού που γνωρίζουν τα πράγματα από πρώτο χέρι.

Βέβαια, εμείς αντιλαμβανόμαστε ότι σε περίπτωση που τα πράγματα δεν εξελιχθούν ομαλά με την Φαίη Σκορδά, τότε σίγουρα τα δεδομένα αλλάζουν και η Ιωάννα Μαλέσκου θα είναι η επόμενη επιλογή.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου