Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Ποιες είναι οι ελληνικές πόλεις που «βλέπουν» περισσότερο πoρνό

Ποιες είναι οι ελληνικές πόλεις που «βλέπουν» περισσότερο πoρνό

Ποιες ηλικίες δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση σε ερωτικές ταινίες και ποιες κατηγορίες είναι οι πιο δημοφιλείς

Στοιχεία για τις προτιμήσεις όσων παρακολουθούν ταινίες πoρνό, τις ηλικιακές κατηγορίες αλλά και τα είδη ερωτικών ταινιών που έρχονται πρώτα σε προτιμήσεις, είδαν το φως της δημοσιότητας από έρευνα της εταιρίας παραγωγής ερωτικών ταινιών Sirina.

Η έρευνα καταγράφει, μεταξύ άλλων, τις ελληνικές πόλεις που βλέπουν περισσότερο πoρνό αναλογικά με τον πληθυσμό τους. Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η Καλαμάτα, ενώ ακολουθεί η Πάτρα και στην τρίτη θέση η Αθήνα. Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Κοζάνη, Βόλος, Λάρισα, Χανιά και Ρόδος συμπληρώνουν τη 10άδα.

Ως προς τις ηλικίες βάσει επισκεψιμότητας, σύμφωνα με την έρευνα, η κατηγορία 25-34 καταγράφει ποσοστό 33,5% και ακολουθεί η κατηγορία 18-24 σε ποσοστό 27,5% ενώ στη τρίτη θέση είναι οι ηλικίες 35-44 σε ποσοστό 12,5%.

Όσον αφορά στα ποσοστά επισκεψιμότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών, το 33% είναι γυναίκες και το 67% άνδρες με τη μέση διάρκεια θέασης να είναι 21 λεπτά.

Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες είναι οι εξής: Ελληνίδες, celebrities, amateur, teens 18+, MLF. Ο μέσος όρος διάρκειας σκηνής: 3 ώρες συνεχόμενες, σύμφωνα με την ίδια έρευνα.

Το 95% των ανδρών σε casting για ερωτικές ταινίες αντιμετωπίζουν πρόβλημα στύσης κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ενώ αντίθετα το 97% των γυναικών ανταποκρίνεται με επιτυχία.

Τι καταναλώνεται περισσότερο πριν από κάθε γύρισμα; Η λίστα έχει ως εξής:

  1.     Μπανάνα
  2.     Γιαούρτι με μέλι
  3.     Μπάρα δημητριακών
  4.     Ενεργειακό ποτό
  5.     Espresso


πηγη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου