Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Σταμάτης Μαλέλης: «Πολλούς μπορεί να τους ξενίσει αυτό που θα πω για τον Γιώργο Λιάγκα»

"Περίμενε επί μια εβδομάδα να τον δω, πίστευε πολύ στον εαυτό του" προϊδέασε ο Σταμάτης Μαλέλης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σταμάτης Μαλέλης στο περιοδικό ΟΚ!

και τη δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου με αφορμή το κλείσιμο μιας επιτυχημένης τηλεοπτικής σεζόν για το MEGA. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο μακροβιότερος διευθυντής ειδήσεων στην Ευρώπη αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα και την συνάντηση με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Μεγάλο κανάλι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Μαλέλης εξομολογήθηκε πως «θυμάμαι ότι ο Γιώργος Λιάγκας είχε έρθει έξω από το γραφείο μου στον ΣΚΑΪ και περίμενε επί μια εβδομάδα να τον δω. Πίστευε πολύ στον εαυτό του. Του έδωσα λοιπόν την ευκαιρία και είδα ότι έχω μπροστά μου ένα ταλέντο. Σε μια εβδομάδα τού έδωσα εκπομπή και τον έριξα στα βαθιά. Πολλούς μπορεί να τους ξενίσει αυτό που θα πω, αλλά θεωρώ ότι ο Λιάγκας είναι πολυτάλαντος. Κάνει πολύ καλά και ενημέρωση και ψυχαγωγία. Ναι, έχει ξεφύγει μερικές φορές. Είναι ταλέντο όμως κι αυτό πρέπει να το αναγνωρίζουμε».

«Όποια κριτική και να κάνεις στον Νίκο Ευαγγελάτο, είναι κορυφή. Έγινε το κατάρτι που σήκωσε τον ιστό του MEGA. Να το πούμε κι αυτό γιατί είναι ιστορία. Ήταν ο άνθρωπος που έκανε τα πρώτα διψήφια στον σταθμό. Όταν ήμασταν στον ΣΚΑΪ, ήμουν αυτός που τον έβγαλε στην τηλεόραση και τώρα στο MEGA ήταν προσωπική μου επιλογή» παραδέχθηκε, επίσης, ο Σταμάτης Μαλέλης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου