Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τη μάνα του για ένα ποτήρι νερό – «Μείον ένας, πάω να σκάψω και θα την θάψω μόνος» σοκάρουν τα λόγια του δράστη

Τι είπε στον αδερφό του ο μητροκτόνος

Το άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας γιος σκότωσε τη μητέρα του έχει σοκάρει.

Ο δράστης αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και φέρεται όλα να ξεκίνησαν για ένα ποτήρι νερό που του ζήτησε.

Σύμφωνα με το Mega ο γιος σκότωσε τη μητέρα του, η οποία είχε προβλήματα όρασης και κινητικά προβλήματα, με αφορμή ένα ποτήρι νερό. Χτυπώντας την στο κεφάλι και στο στέρνο, ο δράστης δολοφόνησε την 84χρονη γυναίκα και όταν είδε τον αδερφό του έξω από το σπίτι είπε «η μαμά τελείωσε».

Μάλιστα, στα πρώτα του λόγια μετά το έγκλημα, ο μητροκτόνος φέρεται να είπε: «μείον ένας. Πάω να θάψω την μάνα μου. Ούτε γραφείο κηδειών, ούτε τίποτα. Είμαι άπορος. Εγώ θα σκάψω και θα την θάψω μόνος μου»
Δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και ενδοοικογενειακή βία κατά συρροή

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την υπόθεση έχει ως εξής: «Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 84χρονης ημεδαπής που τελέστηκε σε περιοχή της Χαλκηδόνας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη 59χρονος ημεδαπός, γιος και σύνοικος της 84χρονης, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και ενδοοικογενειακή βία κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες (26-07-2022), σε μονοκατοικία στην περιοχή του Ξηροχωρίου όπου διέμενε, εντοπίστηκε νεκρή, από συγγενικό της πρόσωπο, η 84χρονη, φέροντας θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, στη δεξιά τραχηλική και στερνική χώρα καθώς και τραύμα στην αριστερή μετωπιαία χώρα.

Δειτε το βιντεο εδω 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως».

Πηγή φωτογραφίας: thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου