Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

X Factor: Γκρέμισε ο Ψινάκης τον Μπόγδανο – «Αλλάξτε ρούχα με την κυρία Λιούλιου»

Μια ακόμα επική ατάκα από τον Ηλία Ψινάκη στο X Factor!

Πιστό στο ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό βρέθηκε το X Factor με παρουσιαστή τον Ανδρέα Γεωργίου, τη νύχτα της Κυριακής, στο πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού.

Πλάι στους τέσσερις coaches, βεβαίως, βρισκόταν για μια ακόμα φορά ο Ηλίας Ψινάκης και ο καλεσμένος του, Νίκος Μουρατίδης.

Στην πρώτη σύνδεση, μάλιστα, με το backstage, ο Ηλίας Ψινάκης δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστο το ντύσιμο τόσο του Ηλία Μπόγδανου όσο και της Κατερίνας Λιόλιου.

«Λιάκο μου, πρέπει να αλλάξετε ρούχα με την κυρία Λιόλιου! Έβαλες το λάθος ταγέρ και η άλλη το κλειστό! Δεν γίνεται αυτό το πράγμα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Ψινάκης προς τον Ηλία Μπόγδανο στον αέρα του X Factor live show. «Είναι και χωρίς φιόγκο οπότε δεν θα έχουμε άλλα».

«Παίξαμε δυνατό ντεκολτέ και πήρα εγώ το βάρος στις πλάτες μου για να είναι λίγο πιο… Εγκρίνετε κύριε Ψινάκη σήμερα; Εγκρίνετε;» ρώτησε, με τη σειρά του, ο Ηλίας Μπόγδανος.

Δειτε το βιντεο εδω 

«Το έχει το στήθος αλλά στην κυρία Λιόλιου νομίζω πως θα πήγαινε λίγο καλύτερα. Εφαρμόστε το στο επόμενο live» συμπλήρωσε ο Ηλίας Ψινάκης.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου