Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Ζούσε με τον κατώτατο μισθό στο υπόγειο της μαμάς της – Τώρα βγάζει 60.000 δολάρια τον μήνα

Το πληθωρικό μοντέλο παρά το γεγονός ότι αμείβεται πλέον... καλά, δεν ξοδεύει πολλά χρήματα

Μία 33χρονη Καναδή μιλάει για την απροσδόκητη επιτυχία της στο OnlyFans που της ανέτρεψε τη ζωή και γέμισε τον τραπεζικό της λογαριασμό. 

Η Jesse Switch, πέρασε πάνω από μια δεκαετία δουλεύοντας ως χαμηλόμισθη από καταστήματα λιανικής, αποθήκες και τηλεφωνικά κέντρα.

Όλα αυτά άλλαξαν το 2018… Η Switch ξεκίνησε αρχικά τη σελίδα της στο OnlyFans ως παράλληλη εργασία, προτού διαπιστώσει ότι οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν με τη σωματική της διάπλαση αλλά κυρίως με το γιγάντιο 38DDD στήθος της.

«Εργαζόμουν πάντα με τον κατώτατο μισθό. Σε μία δουλειά μου σε τηλεφωνικό κέντρο έβγαζα 10 δολάρια την ώρα συν προμήθεια», δήλωσε το plus size μοντέλο στο needtoknow.online. «Κάποια στιγμή βρέθηκα να ζω σε ένα διαμέρισμα χωρίς ζέστη. Το χειμώνα, καθόμουν στρυμωγμένη γύρω από μια θερμάστρα προσπαθώντας να μην παγώσω μέχρι θανάτου».

Η Switch τελικά μετακόμισε στο υπόγειο της μαμάς της σε ηλικία 26 ετών, όπου έμεινε για τρία χρόνια, συνεχίζοντας να κάνει διάφορες δουλειές, αμειβόμενη με το βασικό μισθό. Τότε αποφάσισε να ξεκινήσει τη σελίδα της στο Only Fans.

«Όταν ξεκίνησα τη νέα μου δουλειά, εργαζόμουν παράλληλα βάφοντας σπίτια. Το έκανα όλη μέρα για 12-14 ώρες και μετά γυρνούσα σπίτι και ήμουν στο OnlyFans το βράδυ», θυμάται. «Τελικά τα παράτησα όλα τον Ιανουάριο του 2020 και έκτοτε επικεντρώνομαι μόνο στη σελίδα μου. Είναι η δουλειά που είχα ποτέ – έχουν περάσει 4½ χρόνια τώρα και μου αρέσει!» είπε. Και πώς να μην της αρέσει αφού βγάζει 60.000 δολάρια το μήνα… 

Αν και ο λογαριασμός της στο OnlyFans περιλαμβάνει βίντεο σεξ με αξιολόγηση Χ, πολλά από τα μετρητά της Switch προέρχονται από τη δημιουργία προσωπικών σχέσεων με τους συνδρομητές της.

Μπορεί μερικές φορές να αφιερώνει έως και 12 ώρες την ημέρα στέλνοντας μηνύματα σε άντρες που θα της δίνουν χρήματα.

«Ακούγεται περίεργο, αλλά έχω μια ιδιαίτερη σχέση με τους θαυμαστές μου», δήλωσε. «Έχω μερικούς με τους οποίους δεν μιλώ καν για οτιδήποτε σεξουαλικό – ένας άντρας μου στέλνει απλώς ανόητα αστεία ή ανταλλάσσουμε φωτογραφίες των κατοικίδιων μας» είπε.

Η Switch δηλώνει υπέρμαχος της ψυχικής υγείας των ανδρών – κάτι που συζητά ανοιχτά στον λογαριασμό της στο OnlyFans. «Η βελτίωση της ψυχικής υγείας των ανδρών ωφελεί όλους – συμπεριλαμβανομένων των γυναικών!» ανέφερε.


Παρά το γεγονός ότι το πληθωρικό μοντέλο αμείβεται πλέον με πολλές χιλιάδες ευρώ, δεν έχει αλλάξει τις συνήθειες των δαπανών της και εξακολουθεί να μετράει τα χρήματά της.

«Ζω σεμνά. Έχω ένα πολύ ωραίο σπίτι, το οποίο νοικιάζω αυτήν τη στιγμή, αλλά είμαι στη διαδικασία αγοράς, αλλά εξακολουθώ να οδηγώ ένα αυτοκίνητο 3.000 δολαρίων και δεν αγοράζω κοσμήματα», δήλωσε. «Όλα μου τα λεφτά πηγαίνουν στην τράπεζα. Δεν με ενδιαφέρουν τα στολίδια – αντίθετα, θέλω να αγοράσω ακίνητο» κατέληξε. 

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου