Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Ανέτ Αρτάνι: «Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με πλήγωσε βαθιά και με διέλυσε»

«Είχα στεναχωρηθεί τρομερά. Γι’ αυτό έφυγα και ήρθα στην Ελλάδα», λέει η Ανέτ Αρτάνι.

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια έδωσε η Ανέτ Αρτάνι.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς, που όπως τονίζει, την πλήγωσε βαθιά.

Έκανες πρώτα ένα συγκρότημα με την αδελφή σου;

Ναι, στο πανεπιστήμιο έγινε αυτό. Γίναμε ντουέτο σε ένα μουσικό σχήμα που είχε την ιδέα να φτιάξει ένας συνθέτης, ο οποίος έγραφε και τα τραγούδια μας. Λεγόταν «Νοοτροπία» και τραγουδούσαμε ελληνικά κομμάτια διάφορων ειδών, από ποπ μέχρι όπερα. Βγάλαμε μάλιστα και δίσκο, κάναμε βιντεοκλίπ, live εμφανίσεις στη Νέα Υόρκη. Λίγο αργότερα, όμως, εγώ έπιασα δουλειά στην τουρνέ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ακολούθησα σόλο πορεία, έτσι το διαλύσαμε.

Συνεργάστηκες με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε περιοδεία της, αλλά και στη δημιουργία του τραγουδιού «Everytime», που, όπως έχεις πει, η σταρ της ποπ επιχείρησε να παρουσιάσει για δικό της αποκλειστικά.

Την περιοδεία μας και τη δημιουργία του «Everytime», που το γράψαμε μαζί στο σπίτι της Μπρίτνεϊ στο Λος Αντζελες, τα θυμάμαι με πολλή αγάπη. Ομως, ο τρόπος που μου συμπεριφέρθηκε στο τέλος με πλήγωσε βαθιά. Προσπάθησε να οικειοποιηθεί το τραγούδι μας, λέγοντας πως το έγραψε μόνη της, κι εμένα αυτό με διέλυσε εσωτερικά. Μου πήρε όλο το θάρρος που χρειαζόμουν για να μπω δυναμικά και να παλέψω στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας στην Αμερική. Παρόλο που το «Everytime» πήγε πολύ καλά και παίρνω ακόμη ποσοστά από αυτό, τότε είχα στεναχωρηθεί τρομερά. Γι’ αυτό έφυγα και ήρθα στην Ελλάδα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου