Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Άρης Σοϊλέδης: Θα ήθελε να βρεθεί με την Μαρία Αντωνά σε τηλεοπτική εκπομπή;

"Για μένα η Μαρία είναι η δύναμη και η χαρά μου" ομολογεί τρυφερά ο Άρης Σοϊλέδης.

Ο Άρης Σοϊλέδης παραχώρησε στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Σάββα Μπίτζα Λίγο καιρό μετά το τέλος του Survivor.

Μέσα σε όλα, ο ποδοσφαιριστής και φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε στην εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρία Αντωνά ενώ απάντησε στο ενδεχόμενο να «συναντηθούν» τηλεοπτικά στο μέλλον.

Τι είναι η Μαρία για σένα, Άρη;

Η Μαρία είναι ένας άνθρωπος ο οποίος στα δύσκολα έχει μείνει δίπλα μου, έχει δείξει πόσο πολύ με αγαπάει. Νομίζω ότι όλα αυτά που έχουμε ζήσει μαζί δύσκολα γυναίκα θα τα άντεχε και θα έμενε. Αυτό το απέδειξε και με το παιχνίδι φέτος, που έλεγαν ότι εγώ έχω κάποια σχέση μέσα. Ωστόσο η Μαρία, επειδή ξέρει τον Άρη, ήταν έξω και με περίμενε. Οπότε η Μαρία για μένα είναι η δύναμη μου, είναι η χαρά μου, ένας άνθρωπος που είμαστε οικογένεια, που θέλουμε να δημιουργήσουμε οικογένεια, που θέλω να την έχω χαρούμενη και οτιδήποτε κάνω να είναι περίφανη.

Και τελικά θα κάνεις κουμπαριά μία από τις κυρίες που σας «φωτογράφιζαν» ότι κάνετε κάτι παραπάνω μέσα στο παιχνίδι.

Για τη Ναυσικά και τη Σοφιάννα έλεγαν. Αστεία πράγματα. Η Ναυσικά είναι με τον Κώστα, ο οποίος είναι φίλος μου, ότι και να πούμε πάνω σε αυτά είναι αστεία.

Τηλεοπτικές προτάσεις με τη Μαρία για να κάνετε μαζί εκπομπή πόσες έχετε;

(Γέλια). Αλήθεια; Δεν ξέρω αν θα μπορούσα. Αρκετοί μας το λένε. Η Μαρία κάνει κάτι άλλο, εγώ αν έμπαινα στην τηλεόραση θα ήθελα να κάνω κάτι με τα αθλητικά, με το ποδόσφαιρο. Δεν θα μπορούσα να είμαι σε πάνελ και να σχολιάζω. Βέβαια, δεν λέω «όχι, δεν το κάνω με τίποτα».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου