Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Παντρεύεται η Σόνια Θεοδωρίδου: Το προσκλητήριο του γάμου

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Σόνια Θεοδωρίδου καθώς είπε το μεγάλο «ναι» στον σύντροφό της, Δημήτρη.

Η Σόνια Θεοδωρίδου ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ότι παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους το προσκλητήριο του γάμου.

«Είπα ναι. Μετά από σκέψη και αναγνωρίζοντας τη βαθιά ανάγκη μου να αγαπώ και να αγαπιέμαι ελεύθερα, χωρίς φραγμούς, χωρίς πόνο χωρίς πρέπει. Είπα ναι, γιατί έχω δικαίωμα στην ευτυχία, τη γαλήνη, στο μαζί. Αποφάσισα να ανήκω στις γυναίκες που δεν παρέμειναν σε ένα γάμο φάρσα. Όσο και αν κόστισε..

Είπα “Σόνια, μεγάλωσες, άσε τους έρωτες”, αλλά τελικά είπα “ναι”. Δεν εγκατέλειψα να ζήσω μια ζωή που μου έτυχε, αλλά δεν μου άξιζε. Έστειλα την ευχή μου να βρεθεί και για μένα αυτός που θα διαβάσει την ψυχή μου, θα αφουγκραστεί τα θέλω μου και θα σταθεί άξια δίπλα μου. Και ήρθε.

Ωρίμασα, δεν γέρασα, δεν εγκατέλειψα. Σε εσάς που με διαβάζετε, σας παροτρύνω και σας εύχομαι να ζήσετε την ζωή που σας αξίζει πραγματικά. Αυτή που είναι λουσμένη στο θείο φως της αγάπης, του σεβασμού και πάνω από όλα της πραγματικής χαράς» έγραψε η Σόνια Θεοδωρίδου.

Ο γάμος θα είναι πολιτικός και θα τελεστεί στις 3 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, στο Δημαρχείο Περιστερίου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου