Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Η Γωγώ Μπρέμπου επιστρέφει μετά από χρόνια με τον Παράδεισο των κυριών

Τι ρόλο θα έχει η Γωγώ Μπρέμπου στη νέα σειρά του Alpha;

Μετά από πολλά χρόνια απουσίας από τη μικρή οθόνη, η Γωγώ Μπρέμπου επιστρέφει τη φετινή σεζόν στη δραματική σειρά εποχής του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών», στον ρόλο της Όλγας Βασιλείου.

Η Γωγώ Μπρέμπου είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής Βεάκη και έχει αξιοσημείωτη πορεία τόσο στο θέατρο, όσο και την τηλεόραση. Κάποιες από τις θεατρικές παραστάσεις που έχει πρωταγωνιστήσει είναι η «Νίκη», «10 μικροί Νέγροι», «Γκάμπυ», «Ματωμένος Γάμος», «Οι τρεις αδελφές», «Οθέλλος», «Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα», «Θα σε δω ξανά του χρόνου», «Θηλιά», κ.ά.

Στην τηλεόραση έχει λάβει μέρος σε μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως στη «Δεσποινίς Μαργαρίτα», η «Ζωή μας μια βόλτα», αλλά σταθμός την τηλεοπτική της καριέρα αποτέλεσε η σειρά «Περί ανέμων και υδάτων», αλλά και η δραματική σειρά «Στο φως του φεγγαριού».

Στο σινεμά την έχουμε δει στις ταινίες «Τρεις εποχές», «Ένα τραγούδι δε φτάνει» και «Καύση».

Φέτος η Γωγώ Μπρέμπου ενσαρκώνει την Όλγα Βασιλείου, μια κόρη πλούσιου κτηματομεσίτη, σύζυγος και μητέρα, η οποία δεν έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή της. Έχει τελειώσει οικοτροφείο θηλέων στην Ελβετία, είναι γλυκομίλητη, υπομονετική, με μεγάλη κατανόηση. Έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο της (Γιώργος Νούσης) και είναι ακόμα ερωτευμένη με τον σύζυγό της (Βαγγέλης Αλεξανδρής).




Η δραματική σειρά εποχής «Ο Παράδεισος των κυριών» έρχεται το Σεπτέμβριο, στην prime time ζώνη του Alpha και θα μας ταξιδέψει στα 60’ς. Μια πλούσια σειρά με φινέτσα αλλά και μυστήριο, με στυλ και κομψότητα, ατμοσφαιρική, μεθυστική όπως τα αρώματα της εποχής αλλά με κρυμμένα μυστικά και πάθη. Πίσω από την αστραφτερή βιτρίνα του «Παραδείσου» κρύβονται ψέματα κι έρωτες, επιθυμίες και πόθοι, ίντριγκες και δολοφονίες.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου