Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Κάνουν σeξ 9 φορές τη μέρα και βγάζουν 6.000 ευρώ το μήνα

Στο ΟnlyFans 15.000 άτομα πληρώνουν για να τους βλέπουν

Το 2018 μια έρευνα που έγινε στην Αμερική έδειξε ότι το μέσο ζευγάρι κάνει σeξ 9 φορές το μήνα.

Ο 23χρονος όμως Tyler Thompson και η 19χρονη αγαπημένη του Erin Sanaghan έχουν πάει το νούμερο αυτό σε… άλλο επίπεδο. Το ζευγάρι συνευρίσκεται όχι 9 φορές το μήνα, αλλά 9 φορές τη μέρα! Και εσείς που αναφωνείτε «ουάου» διαβάζοντας αυτές τις γραμμές θα μείνετε ξανά με το στόμα ανοιχτό όταν μάθετε ότι για το σeξ που κάνουν βγάζουν περίπου 6.000 ευρώ τον μήνα!

Πολλοί θα σκεφτούν ότι τώρα γνωρίστηκαν και είναι ακόμα στα μέλια. Όμως η σχέση τους μετρά τρία χρόνια και ακόμα δεν μπορούν να πάρουν τα χέρια τους ο ένας από τον άλλο. Και δεν κρατούν το πάθος τους μόνο στην κλειστή πόρτα της κρεβατοκάμαρά τους, αλλά το μοιράζονται και με σχεδόν 15.000 συνδρομητές που πληρώνουν το ΟnlyFans για να τους βλέπουν να κάνουν σeξ.

Η 19χρονη το πρωί φροντίζει ενήλικες με αυτισμό και ο 23χρονος είναι χτίστης. Οι σκέψεις τους να αυξήσουν το εισόδημά τους δεν πήγαινε στην online μετάδοση των συνευρέσεών τους. Μέχρι τη στιγμή που άκουσαν άλλους να λένε πόσα βγάζουν στην συγκεκριμένη συνδρομητική υπηρεσία, που έχει κατά βάση ερωτικό περιεχόμενο. Αρχικά ήλπιζαν σε ετήσια έσοδα της τάξης των 600 ευρώ. Όταν όμως είδαν ότι έβγαζαν 10πλάσιο ποσό -περίπου 6.000 ευρώ- αποφάσισαν να το συνεχίσουν.

«Εκπλαγήκαμε όταν είδαμε σε πόσους ανθρώπους αρέσαμε. Απλά τους αρέσει να μας βλέπουν σε πιο προσωπικές στιγμές» είπε η Thompson σε συνέντευξή της στο SWNS, την οποία αναμεταδίδει η New York Post.

Και μπορεί αυτοί να διασκεδάζουν και ταυτόχρονα να κερδίζουν πολλά, δεν συνέβη όμως το ίδιο και όταν οι οικογένειές τους έμαθαν τη στροφή τους στη «διεστραμμένη ψυχαγωγία ενηλίκων», όπως αποκάλεσαν το ΟnlyFans. «Ο πατέρας μου δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος, αλλά η μαμά μου μετά από λίγο καιρό συνήλθε. Είπε ότι δεν πειράζει αρκεί να περνάμε καλά, πράγμα που κάνουμε» είπε η Sanaghan.

Παρά το γεγονός ότι γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς στο ΟnlyFans, το ζευγάρι δεν έχει κάνει σχέδια για να εγκαταλείψει την εργασία πλήρους απασχόλησης. Εξακολουθούν να εργάζονται 40 ώρες την εβδομάδα, ενώ βρίσκουν χρόνο να ξεφαντώνουν εννέα φορές την ημέρα και να ανεβάζουν το υλικό στο διαδίκτυο.

«Περνάμε τα βράδια μας βιντεοσκοπώντας τις πράξεις μας για να έχουμε έτοιμο υλικό» δήλωσε ο Thompson. «Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και η αλήθεια είναι ότι το σeξ γίνεται όλο και καλύτερο» πρόσθεσε.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου