Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Κρήτη: Έτοιμοι να παραδοθούν οι δύο άνδρες που επιτέθηκαν στους γερμανούς τουρίστες – Εκνευρίστηκαν γιατί τους προσπέρασαν

Υποστηρίζουν ότι τράβηξαν μαχαίρι για να αμυνθούν

Δικηγόρος ο οποίος εκπροσωπεί τους δύο άνδρες από τον Μυλοπόταμο, που επιτέθηκαν στους Γερμανούς τουρίστες, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την ΕΛ.ΑΣ. και ανέφερε ότι οι πελάτες του σκοπεύουν σήμερα να παραδοθούν στις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος και ο 36χρονος που είναι παλιοί γνώριμοι των Αρχών περίμεναν να παρέλθει ο χρόνος του αυτοφώρου για να τεθούν στη διάθεση της ΕΛ.ΑΣ. Να θυμίσουμε ότι το όλο περιστατικό ξεκίνησε μετά από τροχαίο ατύχημα όπου οι Γερμανοί τουρίστες ζήτησαν από τους δύο άνδρες από το Μυλοπόταμο να ανταλλάξουν στοιχεία και να καλέσουν την Τροχαία. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι το τροχαίο προκλήθηκε με υπαιτιότητα των δύο ανδρών καθώς δεν «άντεξαν» ότι οι τουρίστες τους προσπέρασαν με το όχημά τους σε δρόμο της Κρήτης.

Οι ίδιες πήγες αναφέρουν, ότι ο 38χρονος και ο 36χρονος μέσω του δικηγόρου τους υποστηρίζουν ότι αυτοί δέχτηκαν επίθεση από τους Γερμανούς και ότι ο ένας από τους δύο αναγκάστηκε να τραβήξει μαχαίρι για να αμυνθεί. Για τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών ενημερώθηκε και η Εισαγγελία.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου