Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Λαμία: 29χρονη βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι της – Η βαριά μυρωδιά αποκάλυψε την τραγωδία

Οι γείτονες ενημέρωσαν την αστυνομία

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στη Λαμία, όπου μία 29χρονη γυναίκα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (4/8) απαγχονισμένη μέσα στο σπίτι της σε περιοχή κοντά στις αρχές της οδού Εκκλησιών από αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν από γείτονες.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η βαριά μυρωδιά που έβγαινε από το σπίτι της νεαρής γυναίκας, σε συνδυασμό με το ότι είχαν να τη δουν μέρες, κίνησε τις υποψίες ότι κάτι κακό είχε συμβεί και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί του ΑΤ Λαμίας και της ΔΙΑΣ, που όταν μπήκαν στο σπίτι βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο θέαμα. Η 29χρονη είχε δέσει βρόχο ένα σχοινί και με αυτό έβαλε τέλος στη ζωή της.

Η αστυνομία, από τα πρώτα στοιχεία κάνει λόγο για αυτοκτονία που πρέπει να είχε γίνει πριν από 4-5 ημέρες καθώς η σορός είχε αρχίσει να αλλοιώνεται.

Δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν έναν νέο άνθρωπο να βάλει τέλος στη ζωή του και σύμφωνα με το ρεπορτάζ δε βρέθηκε κάποιο σημείωμα ή κάτι άλλο που να δίνει εξηγήσεις. Η κοπέλα έμενε μόνη της και αυτό συντέλεσε στο να μη βρεθεί άμεσα η σορός της.

Την προανάκριση ανέλαβε το ΑΤ Λαμίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου