Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Λευτέρης Πετρούνιας: «Οι δοκιμασίες που περάσα τα τελευταία χρόνια με έκαναν άτρωτο»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο πιο ενθουσιώδες μήνυμα μετά την κατάκτηση του έκτου χρυσού μεταλλίου σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Το έκτο του χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κατέκτησε ο Λευτέρης Πετρούνιας κάνοντας επίδειξη δύναμης στον τελικό των κρίκων στο Μόναχο. Έτσι ο Έλληνας αθλητής έγραψε ξανά ιστορία!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας απέδειξε γιατί είναι ο “άρχοντας των κρίκων”, με τον ίδιο να τονίζει σε μήνυμα του στα social media ότι οι δοκιμασίες που πέρασε τα τελευταία χρόνια τον έκαναν άτρωτο.

«Το 6ο Ευρωπαϊκό Χρυσό μετάλλιο με γεμίζει χαρά και δύναμη για τη συνέχεια! Οι δοκιμασίες που πέρασα τα τελευταία χρόνια μ’ έκαναν άτρωτο και σ’ αυτό συμβάλλατε όλοι εσείς που είστε δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια στα δύσκολα και στα εύκολα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πετρούνιας  στο μήνυμα του.

«Το πιο μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στην οικογένεια μου και στους ανθρώπους που είναι στο πλάι μου σ’ αυτή την προσπάθεια! Thank you Munich for the love!» κατέληξε ο Λευτέρης Πετρούνιας , μετά την κατάκτηση του έκτου του χρυσού μεταλλίου σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στο μήνυμα που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ανάμεσα στα χιλιάδες σχόλια που δέχθηκε ο Έλληνας αθλητής ήταν και εκείνο της ερμηνεύτριας Άλκηστις Πρωτοψάλτη. «Λευτέρη πέρασες στη σφαίρα της Αθανασίας εδώ και καιρό !!!!

Να είσαι πάντα χαρούμενος νικητής».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου