Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Ματίνα Παγώνη και Ανθή Βούλγαρη συναντήθηκαν ξανά στον αέρα: «Θυσιάστηκα εκείνη τη μέρα»

"Μεταξύ Παγώνη και Βούλγαρη δεν μπορώ να το διαχειριστώ". αναφώνησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη έκαναν πρεμιέρα την Τετάρτη και δύο μέρες αργότερα, το πρωί της Παρασκευής, υποδέχτηκαν στο πλατό της εκπομπής την Ματίνα Παγώνη.

Μετά από διάφορες επεισοδιακές κατά καιρούς τηλεοπτικές συναντήσεις των δύο γυναικών, αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Αν και δεν έλειψαν και οι εντάσεις…

«Δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε εκπομπή σήμερα, από το χάραμα ξεκινήσαμε», είπε αρχικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο οποίος βρισκόταν ανάμεσά τους. «Σας έχω φέρει και φανουρόπιτα», είπε από την πλευρά της η Ανθή Βούλγαρη, ενώ η Ματίνα Παγώνη έδωσε πρώτα στον δημοσιογράφο τα δώρα που του είχε φέρει και άφησε για το τέλος το πουγκί με τα σκουλαρίκια που προορίζονταν για την «φίλη» της.

Η Ανθή Βούλγαρη ενθουσιάστηκε με το δώρο και η Ματίνα Παγώνη σχολίασε: «Αυτό σου έλειπε να μην σου αρέσουν. Εγώ δεν είπα ότι δεν την αγαπάω, έφτασα στο σημείο να φάω κουλούρια με τζίντζερ, θυσιάστηκα εκείνη τη μέρα».

Λίγο αργότερα, βέβαια, οι τόνοι ανέβηκαν όταν η Ανθή Βούλγαρη θέλησε να μοιραστεί τα δώρα του Ιορδάνη Χασαπόπουλου, αλλά και να πάει μαζί τους στο ταξίδι που ετοιμάζουν.

Μ.Π. Κανονίζουμε κάτι και μπαίνει μέσα η Βούλγαρη;

Ι.Χ. Μεταξύ Παγώνη και Βούλγαρη δεν μπορώ να το διαχειριστώ.

Α.Β. Έχουν κανονίσει να πάνε στη Μύκονο και τους είπα θέλω να έρθω μαζί σας.

Μ.Π. Θα πάρουμε εσένα μαζί μας; Είναι δυνατόν; Εσύ το πρωί που θα ξυπνήσεις στο ξενοδοχείο θα ζητάς στο πρωινό κόλλυβα. Να γίνουμε ρεζίλι διεθνώς;

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου