Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Mega Σαββατοκύριακο με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και την Στέλλα Γκαντώνα – Πρεμιέρα το Σάββατο 27 Αυγούστου

Mega Σαββατοκύριακο: Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 05.00.

Η πρωινή ενημέρωση του Σαββατοκύριακου ξεκινά δυνατά, για τρίτη χρονιά στο MEGA.

Το «MEGA Σαββατοκύριακο» με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 27 Αυγούστου στις 05:00 και έρχεται να φωτίσει το προσκήνιο και το παρασκήνιο όλων των καίριων και καταλυτικών εξελίξεων.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 05:00, η ατζέντα της εκπομπής θα διαμορφώνεται από την επικαιρότητα και θα δίνει την ολοκληρωμένη εικόνα των ειδήσεων που πρέπει να γνωρίζουμε. Το «MEGA Σαββατοκύριακο» διατηρεί στη φαρέτρα του τη δυναμική της παρεμβατικότητας, την ανάδειξη αποκλειστικών ειδήσεων για την οικονομία, τους μισθούς, τις συντάξεις, την άνοδο των τιμών και την παρουσίαση μεγάλων θεμάτων από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Το «MEGA Σαββατοκύριακο» με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα κέρδισε την προηγούμενη χρονιά το στοίχημα της τηλεθέασης, ξεχωρίζοντας ως πρώτη εκπομπή στο δυναμικό κοινό 18-54 και μπαίνει φέτος δυναμικά στη κούρσα της έγκυρης και αξιόπιστης ενημέρωσης.

Καλεσμένοι στο στούντιο της εκπομπής θα είναι παράγοντες και προσωπικότητες από όλο το φάσμα της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής. Ερωτήματα θα βρουν απαντήσεις για τα κρίσιμα θέματα που θα μας απασχολήσουν όλο το επόμενο διάστημα, μιας χρονιάς στην οποία θα κυριαρχήσει το πολιτικό κλίμα λόγω των επερχόμενων εκλογών. Το «MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ» με συνέπεια και προσήλωση στα θέματα που απασχολούν τους πολίτες θα δίνει τις σωστές και χρήσιμες πληροφορίες με την απόλυτη σαφήνεια και αντικειμενικότητα.

«MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ»

ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΙΝΟ ΣΙΩΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΕΛΛΑ ΓΚΑΝΤΩΝΑ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ | ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 05:00

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 05:00

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου