Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Νταίζη Σεμπεκοπούλου: «Ερωτεύτηκα πάρα πολύ μετά τον χωρισμό με τον Γιάννη Βούρο»

"Ο έρωτας ήταν το άλφα και το ωμέγα στη ζωή μου" εξομολογήθηκε η Νταίζη Σεμπεκοπούλου.

Για το κεφάλαιο έρωτας μίλησε, μέσα σε όλα, η Νταίζη Σεμπεκοπούλου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού.

Μάλιστα, η γοητευτική ηθοποιός παραδέχθηκε πως υπήρξε τρελά ερωτευμένη μετά τον χωρισμό με τον Γιάννη Βούρο.

Έχετε έναν υπέροχο γιο μαζί με τον Γιάννη Βούρο. Πως είστε σαν μανούλα;

Είμαι πολύ χαλαρή μαμά, καθόλου καταπιεστική. Μιλάμε μια φορά στις δέκα μέρες. Βέβαια ξέρει πως και ο Γιάννης και εγώ, όποτε μας χρειαστεί, θα είμαστε εκεί. Είναι ανεξάρτητος, τα κάνει όλα μόνος του. Δεν μπορώ την υπεροπροστασία. Έτσι ήταν και οι γονείς μου. Μου φτάνει που ο Στέφανος λέει ότι έμαθα τη χαρά της ζωής.

Μετά το διαζύγιο σας σκεφτήκατε να ξανά παντρευτείτε;

Δεν σκέφτηκα ποτέ να ξανά παντρευτώ. Παρότι ερωτεύτηκα πάρα πολύ μετά τον χωρισμό μου, δεν σκέφτηκα το γάμο. Και με τον Γιάννη είχαμε πει να μην παντρευτούμε. Δεν ήταν κάτι που με ενδιέφερε ποτέ.

Αυτή την περίοδο είστε ερωτευμένη;

Έχω πάρα πολλά χρόνια να ερωτευτώ. Από το 2007 δεν ερωτεύτηκα, δεν έχω κάνει σχέση. Δεν έτυχε, δεν ξέρω γιατί. Θα ήθελα να ερωτευτώ γιατί για εμένα το γήρας αρχίζει από εκεί που δεν νιώθεις αυτό το συναίσθημα. Ο έρωτας ήταν το άλφα και το ωμέγα στη ζωή μου. Ωστόσο να σου πω ότι όλα είναι καλά, γιατί είμαι χορτασμένη από αυτό. Δεν έχω απωθημένα.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου