Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Σακίρα: Η κρυφή σχέση με τον Ράφα Ναδάλ πριν τον Ζεράρ Πικέ

Η προσωπική ζωή της Σακίρα -πριν αλλά και μετά τον Ζεράρ Πικέ– μπήκε στο… μικροσκόπιο, μετά το χωρισμό του ζεύγους. Ισπανός δημοσιογράφος αποκάλυψε τη σχέση που είχε η διάσημη τραγουδίστρια ο Ράφα Ναδάλ.

Ο Ζεράρ Πικέ έχει πλέον σε… κοινή θέα την σχέση του με την Κλάρα Κία Μαρτί, την ώρα που τα ταμπλόιντ προσπαθούν να μάθουν περισσότερα για την προσωπική ζωή της Σακίρα, “σκαλίζοντας” μάλιστα και το… παρελθόν της.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Ισπανού δημοσιογράφου, Τζόρντι Μάρντι, στην εκπομπή America Noticias, η Σακίρα είχε ένα δεσμό το 2010, πριν γνωρίσει τον Ζεράρ Πικέ. Η διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια φαίνεται πως τα είχε… μπλέξει με έναν άλλο “σταρ” του αθλητισμού, τον Ράφα Ναδάλ.

«Η Σακίρα είχε κάνει ένα βίντεοκλιπ με τον Αλεχάντρο Σανθ, όμως ποτέ δεν είχε κάποια σχέση μαζί του. Έμπλεξε με κάποιον εξίσου διάσημο ή και περισσότερο», ανέφερε ο Μάρντι.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος δεν αποκάλυψε το όνομα του αθλητή, αλλά τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα… μαρτύρησαν την ταυτότητά του.

«Είναι ένα πρόσωπο παγκοσμίου φήμης και είναι κορυφαίος αθλητής. Δεν είναι ποδοσφαιριστής, είναι τενίστας. Υπήρχε και ένα βίντεο που την έδειχνε με έναν αθλητή στην Ισπανία. Είναι ανάμεσα στους τρεις καλύτερους αθλητές στην ιστορία της χώρας. Το αφήνω εδώ, δεν μπορώ να αναφέρω ονόματα», είπε.

Τελικά, ο παρουσιαστής τον πίεσε αρκετά και έκανε μια βασική ερώτηση που ήταν και η καθοριστική για να αποκαλυφθεί το ποιος ήταν ο μυστηριώδης άνδρας, για τον οποίο μιλούσε.

«Το εν λόγω πρόσωπο έχει κερδίσει τα περισσότερα Grand Slam στην ιστορία;», τον ρώτησε, με τον δημοσιογράφο να καταλήγει να συμφωνεί, χωρίς πια να μπορεί να κρύψει το όνομα του Ραφαέλ Ναδάλ.

Πηγή: Newsit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου