Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Ανατρεπτικό καλοκαιρινό ταξίδι στην Ισλανδία

Μαγικές εικόνες από την πανέμορφη μακρινή νησιωτική χώρα της Ευρώπης.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ανέτρεψαν τα δεδομένα και επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές την Ισλανδία.

Με μπουφάν, σκούφους και γάντια, οι δυο τους ανεβάζουν μαγικές φωτογραφίες και βίντεο από το πανέμορφο μέρος που βρίσκεται στην βόρεια πολική ζώνη.

«Καλοκαιρινές διακοπές…με σκούφους και μπουφάν, στην Ισλανδία! Πάντα έψαχνα το διαφορετικό. Κι η Ισλανδία, ειδικά το καλοκαίρι, είναι μια από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου, με μοναδικά φυσικά τοπία!», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε μοναδικές φωτογραφίες και σημείωσε: «Από χθες βρισκόμαστε στην Ισλανδία! Δεν περίμενα να μαγευτώ τόσο από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου σ’αυτή τη βγαλμένη από άλλο πλανήτη χώρα! Το πρόγραμμα έχει 6 μέρες road-trip και η πρώτη μας στάση ήταν το μαγευτικό blue lagoon με τα ζεστά του μπλε νερά που βγαίνουν από 2000 μέτρα κάτω από τη γη! Μέσα ζέστη έξω κρύο και η αίσθηση είναι μοναδική! Μέσα σε μια μόνο μέρα είδαμε τόσα πράγματα, που ανυπομονώ να τα μοιραστούμε μαζί σας».


Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα συνεχίζουν να αναρτούν εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο από την περιήγησή τους στην Ισλανδία.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου