Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Άβα Γαλανοπούλου: Ποιο ήταν το ποσό που πήρε πίσω από τον πρώην σύντροφό της

Όσα αναφέρει ο δικηγόρος του πρώην συντρόφου της.

Η δικαστική διαμάχη που είχε η Άβα Γαλανοπούλου με τον πρώην σύντροφό της τον οποίο είχε καταγγείλει ότι είχε καταχραστεί πάνω από 1,2 εκ. ευρώ, έληξε εξωδικαστικά.

Ο δικηγόρος του πρώην συντρόφου της Άβας Γαλανοπούλου, Νικόλαος Παπαπέτρου, μίλησε στο Happy Day για την λήξη της δικαστικής διαμάχης:

«Η υπόθεση αυτή ξεκίνησε με μήνυση της κ. Γαλανοπούλου πριν από κάποια χρόνια, η οποία απέδιδε στον κατηγορούμενο τα αδικήματα της υπεξαίρεσης και της απάτης. Του απέδιδε ποσό απάτης πάνω από 1 εκ ευρώ, ασκήθηκε δίωξη για αρκετά μικρότερο ποσό από αυτό, η υπόθεση εκδικάστηκε πριν από 3-4 χρόνια, καταδικάστηκε ο κατηγορούμενος για ποσό αρκετά μικρότερο από αυτό τη μήνυσης, περίπου 250 χιλιάδες ευρώ, σε έξι χρόνια κάθειρξη.

Άσκησε έφεση και μετά από αναβολές εκδικάστηκε την περασμένη Τετάρτη. Στο στάδιο αυτό επήλθε κάποιος συμβιβασμός και η κ. Άβα Γαλανοπούλου ανακάλεσε τη μήνυση την οποία αποδέχτηκε ο κατηγορούμενος και έπαψε οριστικά η ποινική δίωξη.

Στην κ. Άβα Γαλανοπούλου είχε ήδη επιστραφεί ένα ποσό πριν την άσκηση της ποινικής δίωξης. Ένα ποσό επιστράφηκε μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης και τελικά ένα ποσό εισπράχθηκε τώρα και τελείωσε η υπόθεση. Η μήνυση ήταν αρχικά για 1,6 εκ., στη συνέχεια πήγε στο 1,2 εκ., η παραπομπή ήταν κοντά στα 600 – 700 χιλ. και η καταδίκη στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο ήταν για ένα ποσό κοντά στα 250 χιλ. ευρώ. Δεν υπήρξε ποτέ καταδίκη για πάνω από αυτό το ποσό».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου