Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Χρίστος Αντωνιάδης: «Υπήρχε μια ανεξήγητη υπογονιμότητα και κάναμε εξωσωματική»

«Από το 2012 δεν μπορούσαμε να αποκτήσουμε παιδί, είπα στην γυναίκα μου ότι θα ακολουθήσω ό, τι επιθυμεί, η ιδιά στεναχωριόταν», είπε ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα έδωσαν συνέντευξη ο Χρίστος Αντωνιάδης και η σύζυγός του, Αφροδίτη Τσώνου που μίλησαν για τις δυσκολίες που πέρασαν, την «αποτυχία» που είχαν και την εξωσωματική γονιμοποίηση.

«Ετοιμάζουμε το παιδικό δωμάτιο, δεν είναι ακόμα έτοιμο», δήλωσε πανευτυχής ο Χρίστος Αντωνιάδης, ενώ η Αφροδίτη Τσώνου είπε: «Είναι η πιο όμορφη ταλαιπωρία η ετοιμασία του δωμάτιου. Είμαστε στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και μπαίνουμε στον έβδομο».

Ο Χρίστος Αντωνιάδης είπε στη συνέχεια: «Δεν προέκυπτε εγκυμοσύνη, υπήρχε μια ανεξήγητη υπογονιμότητα και κάναμε εξωσωματική. Από το 2012 δεν μπορούσαμε να αποκτήσουμε παιδί, είπα στην γυναίκα μου ότι θα ακολουθήσω ό, τι επιθυμεί, η ιδιά στεναχωριόταν».

Η Αφροδίτη Τσώνου τόνισε από την πλευρά της: «Η διαδικασία της εγκυμοσύνης ήταν ψυχοφθόρα, γιατί είχαμε μια αποτυχία. Ήμουν στην δουλειά όταν πήρα τα αποτελέσματα, έκλαιγα και δεν μπορούσα να πάρω το κινητό για να ενημερώσω τον Χρίστο».

Ο Χρίστος Αντωνιάδης δήλωσε: «Είμαι κάθετα αντίθετος να δώσω ονόματα στα παιδιά από το συγγενικό μας περιβάλλον, αυτά τα χαζά δεν με βρίσκουν σύμφωνο», ενώ η Αφροδίτη Τσώνου απάντησε ότι αυτό που θα ήθελε για τα παιδιά της είναι να είναι ειλικρινή και να αγαπάνε τις γυναίκες όσο τις αγαπάει ο Χρίστος, ο σύζυγός της.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου