Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Είπα στην Ελένη Φουρέιρα μη με φιλήσεις γιατί θέλω να ξεράσω»

"Με τη Μυριέλλα Κουρεντή χαθήκαμε λίγο. Με πλήγωσε λίγο που χαθήκαμε γιατί την αγαπώ πάρα πολύ".

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε στο Πρωινό μας και την Ελένη Μουστάκη για την επιλογή του να αφήσει το θέατρο και να πάει στο Survivor, τη σχέση του με τη Μυριέλλα Κουρεντή, την δύσκολη στιγμή που είχε επάνω στη σκηνή και την ολόγυμνη εμφάνισή του στο Ταμάμ.

«Αισθανόμουν άσχημα που άφησα την παράσταση για να πάω στο Survivor, γιατί τους αγαπούσα όλους πάρα πολύ. Επηρέασε αρκετά τη δουλειά μου στο θέατρο, αλλά και πάλι υπήρχαν προτάσεις. Σίγουρα επηρεάζει γιατί όπως και να το κάνεις δημιουργεί μια αστάθεια.

Με τη Μυριέλλα Κουρεντή χαθήκαμε λίγο. Με πλήγωσε λίγο που χαθήκαμε γιατί την αγαπώ πάρα πολύ.

Άβολη σκηνή πάνω στη σκηνή είχα μόνο όταν είχα πάθει τροφική δηλητηρίαση στο 80s the musical. Ήμασταν αγκαλιά με την Ελένη Φουρέιρα και της λέω μη με φιλήσεις γιατί θέλω να ξεράσω.

Είχα κάνει γυμνό στο Ταμάμ, 100% γυμνό. Βάλαμε φατσούλα στο ακατάλληλο σημείο. Μου είχαν πει ότι «πρέπει να βγεις από το μπάνιο και θα σου βάλουμε σπασουάρ». Το θέμα είναι ότι το σπασουάρ είχε καθυστερήσει πολύ και λέω αφήστε τα όλα, δεν προλαβαίνουμε, πάμε έτσι όπως είμαστε. Η Λίλα Μπακλέση είχε πει την ατάκα «Είδα τον Γιάννη με όλα του τα μεγαλεία».

Δειτε το βιντεο εδω

Έχω βγει αρκετές φορές με θαυμάστριά μου», είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου