Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Γιάννης Μπέζος: «Όταν ακούω νέους να λένε ότι κουράστηκαν το θεωρώ αδιανόητο»

«Δεν με φοβίζουν καθόλου τα σχόλια, θα κάνω ότι θέλω και ότι μου αρέσει», λέει ο Γιάννης Μπέζος.

Συνέντευξη στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου έδωσε ο Γιάννης Μπέζος.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη νέα του τηλεοπτική εκπομπή, τους… κουρασμένους νέους, αλλά και τα παιδιά των ριάλιτι.

«Στην εκπομπή που θα παρουσιάσω, θα επικοινωνώ πράγματα που πρέπει να ειπωθούν. Η εκπομπή μου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Τίποτα δεν με φοβίζει. Δεν με φοβίζουν καθόλου τα σχόλια, θα κάνω ότι θέλω και ότι μου αρέσει. Οι σειρές που θα υπάρξουν φέτος, ναι μεν προσφέρουν εργασία, αλλά δεν ξέρω αν κάνουν καλό στην τηλεόραση», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Ο Γιάννης Μπέζος είπε στη συνέχεια: «Μου αρέσει από τη φύση μου να κουράζομαι, αυτή είναι η ξεκούρασή μου. Όταν ακούω νέους να λένε ότι κουράστηκαν, το θεωρώ αδιανόητο. Οι νέοι γεννιούνται κουρασμένοι και φταίνε οι γονείς γι’ αυτό. Ζούμε σε μια κοινωνία υποκριτών. Από τη μία κράζουν και από την άλλη φοβούνται μη χαλάσουν τα χρηστά ήθη».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Μπέζος ανέφερε: «Τα ριάλιτι για μένα είναι π@ρνό, είναι υποκατάστατο ρωμαϊκών εκδηλώσεων. Όσοι λένε στα παιδιά των ριάλιτι ότι αξίζουν να μπουν στο θέατρο, πουλάνε φρούδες ελπίδες. 

Δειτε το βιντεο εδω

Δεν θα ασχολιόμουν με την πολιτική. Έχουν σταματήσει να μου γίνονται προτάσεις. Δεν υποστηρίζω ένα κόμμα, μόνο οι ανόητοι δεν αλλάζουν. Δεν έχω σκοπό να κλείσω την καριέρα μου. Πρέπει να ανησυχούμε για τη δική μας καριέρα κι όχι για των άλλων».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου