Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Γηροκομείο προσλαμβάνει στρίπερ για ηλικιωμένους σε αναπηρικά καροτσάκια – Δείτε βίντεο από την… εκδήλωση

Έχει γίνει viral στα κοινωνικά μέσα

Viral έχει γίνει το βίντεο με μία στρίπερ που χορεύει μπροστά σε ηλικιωμένους σε αναπηρικά καροτσάκια σε έναν οίκο ευγηρίας, με τους ιθύνοντες του ιδρύματος, τελικά, να ζητάνε συγγνώμη.

Το Taoyuan Veterans Home, μια κρατική εγκατάσταση για συνταξιούχους στρατιωτικούς στην Taiwan, πλήρωσε μια στρίπερ για ένα ατμοσφαιρικό σόου ώστε να γιορτάσει το Φεστιβάλ Φθινοπώρου -μια σημαντική γιορτή στην κινεζική κουλτούρα, κατά την οποία οι άνθρωποι συγκεντρώνονται για να γιορτάσουν τις σοδειές ρυζιού και σιταριού της εποχής.

Το βίντεο με το σόου, που έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη, βιντεοσκοπήθηκε από έναν παρευρισκόμενο πριν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γίνει γρήγορα viral.

Το πικάντικο κλιπ δείχνει τη νεαρή χορεύτρια ντυμένη με δαντελωτά εσώρουχα, να χορεύει αγκαλιά με έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος μοιάζει να απολαμβάνει στο έπακρο την απρόσμενη εμπειρία του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη New York Post, ο άντρας όχι μόνο δεν ενοχλείται, αλλά φαίνεται να αγγίζει το στήθος της γυναίκας, καθώς εκείνη λικνίζει με ενθουσιασμό το σώμα της πάνω του. Άλλοι ένοικοι του γηροκομείου χειροκροτούν με ενθουσιασμό, δείχνοντας να απολαμβάνουν το σόου.

Η ανακοίνωση του οίκου για τις αντιδράσεις που δέχτηκε


Όμως, η μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων δέχτηκε αντιδράσεις και στη συνέχεια εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Η πρόθεση της εκδήλωσης ήταν να διασκεδάσει τους ενοίκους και να τους κάνει χαρούμενους. Λυπούμαστε πολύ για την προσβολή που προκλήθηκε».

Εκπρόσωπος του γηροκομείου πρόσθεσε ότι τα πάρτι για το Φεστιβάλ Φθινοπώρου είχαν ακυρωθεί στο γηροκομείο τα προηγούμενα χρόνια λόγω της πανδημίας και για να ανεβάσουν το ηθικό των ενοίκων, οργάνωσαν την παράσταση της στρίπερ.


Ωστόσο, παραδέχθηκαν ότι οι ενέργειες της χορεύτριας ήταν «πολύ ενθουσιώδεις και φλογερές» και ότι θα είναι «πιο προσεκτικοί» όταν σχεδιάζουν τέτοιες εκδηλώσεις στο μέλλον.

Είπαν ότι υπήρχε, επίσης, ένα πιο ήρεμο παιχνίδι μπίνγκο και καραόκε σε μια διπλανή αίθουσα νοσηλείας.

Το βίντεο δείχνει ότι οι ένοικοι και η στρίπερ παρέμειναν πάντως Covid- ασφαλείς ανά πάσα στιγμή, φορώντας προστατευτικές μάσκες προσώπου καθ’ όλη τη διάρκεια του σόου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου