Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Λεωνίδας Κακούρης: Η ατάκα για την Κατερίνα Διδασκάλου «έλιωσε» την Ελένη Μενεγάκη

Σε ρόλους έκπληξη έρχονται Λεωνίδας Κακούρης και Κατερίνα Διδασκάλου στο "Μαύρο Ρόδο".

Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε ο Λεωνίδας Κακούρης, το απόγευμα της Πέμπτης, με αφορμή την πολυαναμενόμενη νέα σειρά του Μεγάλου Καναλιού, «Μαύρο ρόδο».

Μάλιστα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αποκάλυψε πως θα έχει στα πρώτα επεισόδια του σίριαλ μια ξεχωριστή συνάντηση με την Κατερίνα Διδασκάλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Κακούρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε μια συνάντηση και έχει και χιούμορ. Είναι ωραία. Εμένα μου αρέσει. πάρα πολύ. Εγώ ζω για αυτή τη στιγμή! Που θα μπω μέσα και θα πω στην Κατερίνα, καλησπέρα γερόντισσα» για να ξεσπάσει η παρουσιάστρια του MEGA σε γέλια!

«Της αρέσει πάρα πολύ ο νέος της ρόλος! Μα η Κατερίνα ζει για αυτό! της αρέσει να βουτάει στον ρόλο, να βουτάει στα πράγματα. Μου αρέσει ο ρόλος που μπαίνει στις ηρωίδες της» συμπλήρωσε, επίσης, ο Λεωνίδας Κακούρης για τη συνάδελφο του με την οποία και συνυπήρξαν τηλεοπτικά τα τελευταία τρία χρόνια στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1.

«Είναι πάρα πολύ ωραίο αυτό. Το ζει με μια νεανικότητα τρομερή που είναι πάρα πολύ ωραία. Και γω θα ήθελα να έχω τη δυνατότητα να το κάνω. Να πάω μια βδομάδα στα μπουζούκια και στα στριπτιτζάδικα αλλά δεν μου το έκαναν εμένα» πρόσθεσε με χιούμορ ο Λεωνίδας Κακούρης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του MEGA.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου