Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Μαρία Αναστασοπούλου: Ο λόγος που αποχώρησε από τον ΣΚΑΙ

"Είχαν γίνει αρκετές προτάσεις κι από άλλους σταθμούς. Έγινε από τον Γιώργο Παπαδάκη κι ήταν σε εξέλιξη η διαπραγμάτευσή μου με τον ΣΚΑΙ" ανέφερε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Η Μαρία Αναστασοπούλου πέρασε το κατώφλι του The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΙ και τη μετεγγραφή της στον ΑΝΤ1 και στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στο Καλημέρα Ελλάδα.

«Η σχέση μου με τον ΣΚΑΙ δεν έχει να κάνει με αριθμούς. Ήμουν εκεί από παιδάκι, κάνοντας πρακτική στο Πανεπιστήμιο. Συμπλήρωσα φέτος 15 χρόνια. Είχαν γίνει αρκετές προτάσεις κι από άλλους σταθμούς. Έγινε από τον Γιώργο Παπαδάκη κι ήταν σε εξέλιξη η διαπραγμάτευσή μου με τον ΣΚΑΙ. Μετά από μερικές εβδομάδες είπα το ναι στον Γιώργο» δήλωσε η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Γίνονται οι προτάσεις, αποφασίζεις αν σε αφορούν και μετά βλέπεις τι άλλο υπάρχει. Με τον Δημήτρη Οικονόμου ήμασταν μαζί έξι σεζόν και την εκπομπή τη χτίζαμε μέρα με τη μέρα. Είχα καψούρα με αυτήν την εκπομπή και την πρωινή ζώνη. Αποφάσισα όμως ότι είναι φοβερή πρόκληση να έχω στο βιογραφικό μου ότι συνεργάστηκα με τον Γιώργο Παπαδάκη. Ο Γιώργος είναι αυτός που είναι, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου με τη δουλειά του και λέω κοίτα πόσο ετερόκλητο και διαφορετικό είναι να συνεργαστείς μαζί του» συμπλήρωσε η Μαρία Αναστασοπούλου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου