Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Μαρία Μπακοδήμου: Η αναφορά στον Φώτη Σεργουλόπουλο – «Τίποτα δεν κρατά για πάντα»


"Η νοσταλγία είναι ένα συναίσθημα που μας κρατά πίσω" διευκρινίζει η Μαρία Μπακοδήμου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Μπακοδήμου στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Μαρία Κολλιάτσα με αφορμή την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν με την εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ.

Μέσα σε όλα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη μακρόχρονη συνεργασία με τον Φώτη Σεργουλόπουλο αλλά και την μοναχική τηλεοπτική συνέχεια.

Στο παρελθόν ήσαστε δίδυμο με τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Τώρα παίρνετε όλη την παρουσίαση πάνω σας. Νιώθετε νοσταλγία ή έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για σας και πηγαίνετε για άλλα;

Νοσταλγία δεν νιώθω γενικότερα. Κάθε μέρα που ζούμε είναι μια καινούργια μέρα που μας φέρνει καινούργια πράγματα. Η νοσταλγία είναι ένα συναίσθημα που μας κρατά πίσω. Το τώρα είναι που υπάρχει και το τώρα προσφέρει χιλιάδες πιθανότητες να ζήσουμε πολύ όμορφες και δημιουργικές καταστάσεις.

Ναι, αλλά και το πριν είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην επαγγελματική σας ζωή.

Σίγουρα το πριν είναι αυτό που μας έχει φέρει στο τώρα. Στη ζωή μου, όμως – και στην προσωπική και στην επαγγελματική -, δεν αναπολώ το παρελθόν. Απλώς, καμιά φορά κοιτάζω πίσω για να δω αν μπορώ να γίνω καλύτερη παρατηρώντας λάθη που έχω κάνει στο παρελθόν.

Φιλία και επαγγελματική σχέση μπορούν να διατηρηθούν στο χρόνο;

Φυσικά! Το θέμα είναι ωστόσο πως θα διατηρηθούν. Από την άλλη, τίποτα δεν κρατά για πάντα. Για παράδειγμα, παντρεύεσαι και νομίζεις ότι θα είστε για πάντα μαζί. Όμως αλλάζεις εσύ, αλλάζει και ο άλλος. Σημασία έχει οι αποχωρισμοί και τα κλεισίματα των κύκλων να γίνονται ωραία και να συνειδητοποιείς γιατί ο καθένας παίρνει άλλο δρόμο.

Δεν είναι όμως δύσκολο να διατηρηθεί μια σχέση, είτε επαγγελματική είτε προσωπική;

Ναι, είναι δύσκολο. Ωστόσο, για να έχεις καλές σχέσεις με τους άλλους, πρέπει να έχεις και με τον εαυτο σου. Κι αν αυτό είναι δύσκολο, φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι να τα βρεις με τους άλλους.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου