Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Μαριλού Κατσαφάδου: «H απώλεια του Πάνου Νάτση είναι μάθημα ζωής»

"Το θέατρο συνεχίζεται, η ζωή συνεχίζεται" δήλωσε, μέσα σε όλα, η Μαριλού Κατσαφάδου.

Την Μαριέλλα Σαββίδου και την Μαριλού Κατσαφάδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha.

Η μεν πρώτη αναφέρθηκε στην απόφαση να μη συνεχίσει στην μεσημβρινή εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη, λόγω των γυρισμάτων που πραγματοποιεί για σίριαλ, ενώ η δεύτερη μίλησε με λόγια καρδιάς για τον αείμνηστο συνάδελφο της, Πάνο Νάτση.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαριέλλα Σαββίδου σημείωσε αρχικά πως «φέτος αφού κάνω το σίριαλ πως θα κάνω και κάτι άλλο σε εκπομπή. Καθένας κάνει και αυτό που μπορεί να κάνει και αυτό που τον εμπιστεύονται ότι μπορεί να κάνει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και εννοαίται ότι υπάρχει χώρος για όλους και όλοι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Φτάνει να

Γενικά ως τώρα δεν έχω μιλήσει για τον Πάνο και δεν θα ήθελα. Τουλάχιστον για την ώρα. Πάντως νομίζω ότι ισχύει αυτό που λένε και οι παλιοί. Το θέατρο συνεχίζεται, η ζωή συνεχίζεται… Έτσι είναι» δήλωσε, με τη σειρά της, η μαριλού Κατσαφάδου για τον θάνατο του συναδέλφου και συνεργάτη στο σίριαλ «Σέρρες», Πάνου Νάτση.

«Δεν το λέω εις βάρος του Πάνου αλλά σίγουρα ο θάνατος και η απώλεια του είναι ένα μάθημα ζωής για εμάς. Έτσι το έχω πάρει εγώ» κατέληξε η Μαριλού Κατσαφάδου στην κάμερα του Alpha.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου