Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Μάρθα Καραγιάννη: Το τελευταίο αντίο – «Έφυγες χωρίς να προλάβω να σου πω πόσο σε αγαπώ»

Το συγκινητικό στεφάνι που έστειλε η Ζωζώ Σαπουντζάκη - 

Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα συγγενείς και φίλοι στη σπουδαία ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου Μάρθα Καραγιάννη, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών.

Η νεκρώσιμος ακολουθία γίνεται στις 12 το μεσημέρι, στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ανάμεσα σε αυτούς που βρίσκονται στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών είναι και ο Δημήτρης Σούρας, ψυχίατρος και στενός φίλος της Μάρθας Καραγιάννη.

«Η Μάρθα Καραγιάννη ήταν ένα κομμάτι από τη ζωή μου. Εγώ τη Μάρθα δεν την αγάπησα γιατί ήταν σταρ του ελληνικού κινηματογράφου. Εγώ τη γνώρισα ως έναν άνθρωπο ντόμπρο και ειλικρινή με θέληση για να ζήσει» δήλωσε συγκινημένος ο πρώην σύζυγός της Μάρθας Καραγιάννη, Βασίλης Κωνσταντίνου.

«Αν δεν υπήρχε η Μάρθα Καραγιάννη στη ζωή μου, εγώ θα ήμουν 19 χρόνια νεκρός τώρα. Το 2003 ήρθε να πληρώσει την ιατρική επέμβαση για να με σώσει και με έσωσε. Στο καλό να πάει», δήλωσε ο ηθοποιός Γιώργος Γεωργίου.

«Έφυγες νωρίς χωρίς να προλάβω να σου πω πόσο σε αγαπώ», γράφει στο στεφάνι της η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Η Μάρθα Καραγιάννη ήθελε να αποτεφρωθεί και μετά από ένα αλαλούμ η επιθυμία της θα γίνει πραγματικότητα. «Η επιθυμία της Μάρθας μου θα γίνει πραγματικότητα. Η αποτέφρωση θα πραγματοποιηθεί στη Ριτσώνα, θα τη συνοδέψουν η σύζυγός μου Ελένη και η στενή της φίλη Ντόρα» ανέφερε συγκινημένος στο Newsbeast ο Δημήτρης Σούρας.

Φωτογραφίες&βίντεο: Γιάννης Κέμμος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου