Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Νατάσα Καλογρίδη: «Μπαίνει στο Wikipedia κι αλλάζει με εμμονή την ημερομηνία γεννήσεώς μου»

"Μιλάμε για το Wikipedia, στο οποίο όλοι μπαίνουν για να πάρουν πληροφορίες κι εκεί ο καθένας 

"Μιλάμε για το Wikipedia, στο οποίο όλοι μπαίνουν για να πάρουν πληροφορίες κι εκεί ο καθένας έχει τη δυνατότητα να μπει και να προσθέσει και να αφαιρέσει οτιδήποτε, γράφουν ότι είμαι γεννηθείσα το '63" δήλωσε η Νατάσα Καλογρίδη

Η Νατάσα Καλογρίδη μίλησε στο Happy Day και στην Ευάννα Ζουμπούρογλου για την… ηλικία της, τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο αλλά και τις επαγγελματικές της επιλογές.

«Θέλω να προσέχω τον εαυτό μου και τον εσωτερικό μου κόσμο και την εξωτερική εμφάνιση. Μου αρέσει το ωραίο κι η ωραία εικόνα. Είναι πραγματικότητα αυτό. Μιλάμε για το Wikipedia, στο οποίο όλοι μπαίνουν για να πάρουν πληροφορίες κι εκεί ο καθένας έχει τη δυνατότητα να μπει και να προσθέσει και να αφαιρέσει οτιδήποτε, γράφουν ότι είμαι γεννηθείσα το ’63. Δηλαδή πόσο είμαι τώρα;» ανέφερε η Νατάσα Καλογρίδη.

Δειτε το βιντεο εδω

«Την περίοδο που ήμουν σε σχέση με τον κύριο Λυκουρέζο, κάναμε τις κινήσεις που έπρεπε. Στείλαμε mail και φτιάχτηκε. Πήγαινα μία φορά την εβδομάδα για να τσεκάρω. Μετά από 20 μέρες, ξαναμπαίνει το ίδιο. Έχω ένα φίλο στο ηλεκτρονικό έγκλημα και βρήκε ότι υπάρχει ένας άνθρωπος, ο οποίος με εμμονή αλλάζει την ημερομηνία γεννήσεώς μου» συμπλήρωσε η Νατάσα Καλογρίδη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου