Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Νίκος Βέρτης: «Με προσβάλλει ένας αστυνομικός να μου πει ότι δεν κάνω κάτι καλά»

"Δεν μπορεί να έχει καλύτερη άποψη στον ήχο από εμένα" αποσαφήνισε ο Νίκος Βέρτης.

Ο Νίκος Βέρτης επισκέφτηκε το #PameParaliaProject και έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Πρωινό στο Κοσμοράδιο 95,1» με τον Μάνο Βολάνη, την Μιράντα Σμουλιώτη και τον Γιώργο Τσεσμετζή.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη και ξεκαθάρισε τους λόγους που οδήγησαν στον εκνευρισμό του την δεύτερη μέρα των εμφανίσεών του.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά όμως στον εκνευρισμό του την δεύτερη μέρα των εμφανίσεών του, ο Νίκος Βέρτης εξομολογήθηκε πως «υπήρχαν, από ότι κατάλαβα, πάρα πολλές καταγγελίες στο μαγαζί. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά την περιοχή που είναι το Orama και δεν είναι μια κατοικημένη περιοχή, το αεροδρόμιο έχει τα διπλάσια ντεσιμπέλ. Υπήρξε ένας έλεγχος από την αστυνομία, μπήκε μέσα στο μαγαζί, τον έκανε κανονικότατα και δεν βρήκε καμία παράβαση. Έφυγε. Μετά από λίγο ξαναγύρισε, ξανάκανε τον έλεγχο, έφυγε και όλα ήταν κανονικά. Ξαναγύρισε μετά από λίγο για να κάνει τον έλεγχο για τρίτη φορά. Τον ίδιο έλεγχο. Όταν λοιπόν σε ελέγχουν για το ίδιο πράγμα τόσες φορές, αρχίζεις και χάνεις την υπομονή σου».

«Δεν έχω αρνηθεί ποτέ όπου τραγουδάω, ούτε επιτρέπω σε κάποιον επιχειρηματία που συνεργάζομαι, να μην γίνονται οι έλεγχοι, προσπαθούμε πάντα να είμαστε τυπικοί και να τηρούμε τον νόμο. Απλά σε κάποια πράγματα πρέπει να δούμε και την πραγματικότητα. Δηλαδή μπαίνει ένας αστυνομικός μέσα σε ένα κατάστημα με ένα ηχόμετρο που μετράει τα ντεσιμπέλ. Εγώ είμαι καλλιτέχνης, είμαι μουσικός και έχω φάει τη μισή μου ζωή μέσα σε ένα στούντιο να ελέγχω και να επεξεργάζομαι τον ήχο. Δεν μπορεί ένας αστυνομικός να έχει καλύτερη άποψη στον ήχο από εμένα και με προσβάλλει το γεγονός να μου πει ότι δεν κάνω κάτι καλά. Έχω πολύ μεγάλη αγάπη και θέλω η ποιότητα του ήχου σε ένα μαγαζί που τραγουδάω να είναι καλή. Σίγουρα δεν θέλω να τραυματίσω κανενός τα αυτιά. Δεν έχω ακούσει ποτέ παράπονο από κάποιον».

Επίσης, ο δημοφιλής τραγουδιστής απάντησε στο δίλημμα αν θα επέλεγε να δουλέψει σε σουβλατζίδικο ή να πάει στο Survivor, επιλέγοντας με μεγάλη του ευχαρίστηση το σουβλατζίδικο όπου θα δούλευε, όπως είπε, ακόμα και χωρίς αμοιβή.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου