Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Γιάννης Πουλόπουλος εξερράγη στον αέρα κατά του Μπιμπίλα: «Οφείλει να σεβαστεί, αυτό είναι ύβρις»

«Με ενοχλεί κάποιος να χαρακτηρίζει γελοία τη δουλειά των δημοσιογράφων», λέει ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος εξερράγη στον αέρα της Super Κατερίνα, με αφορμή τη στάση του Σπύρου Μπιμπίλα απέναντι στους ρεπόρτερ που τον «βομβάρδισαν» με ερωτήσεις έξω από τα δικαστήρια.

Δείτε ΕΔΩ τι έγινε με τον Σπύρο Μπιμπίλα

Ο Σπύρος Μπιμπίλας εξηγούσε στους δημοσιογράφους πως δεν επιτρέπεται να τους μιλήσει, καθώς σε λίγο θα κατέθετε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Οι ρεπόρτερ, όμως, παρόλο που ο Σπύρος Μπιμπίλας τους ενημέρωσε πως δεν μπορεί να μιλήσει, επέμεναν αρκετά και του έγιναν… στενός κορσές. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ δεν άντεξε, και με το δίκιο του, και τους είπε πως «αυτό που κάνετε είναι γελοίο».

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Γιάννη Πουλόπουλο, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να εκραγεί στον αέρα της εκπομπής.

«Έχει ένα θεσμικό ρόλο και οφείλει να σεβαστεί τους δημοσιογράφους που κάνουν τη δουλειά τους», είπε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος και στη συνέχεια τόνισε: «Με βγάζετε έξω από τα ρούχα, μη με τρελαίνεται τώρα. Δημοσιογραφικά με ενοχλεί κάποιος να χαρακτηρίζει γελοία τη δουλειά των δημοσιογράφων, όταν οι ίδιοι οι άνθρωποι έχουμε προβάλει αυτό που θέλουν να πουν άπειρες φορές. Το θεωρώ ύβρις αυτό το πράγμα».

Δειτε το βιντεο εδω

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και ο Ανδρέας Μικρούτσικος υπερασπίστηκαν τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος προφανώς και είχε δίκιο στην προκειμένη περίπτωση.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου