Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Έριχνε χιονόνερο, τα έβγαλα όλα, χόρεψα πυρρίχιο και τέλειωσε ο φόβος»

«Το Dolce Vita έβαλε ένα σημαντικό θεμέλιο στον τρόπο που βλέπει ο κόσμος τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας», είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του και για το μυστικό της ευτυχίας.

«Όποιος έχει μεγαλώσει στην φύση, υπάρχει το πίσω μέρος του μυαλού του και κάποια στιγμή ανασύρονται αυτόματα σαν αυτοπροστασία. Την περίοδο της οικονομικής κρίσης έπρεπε να πάρω απόφαση αν συνεχίζω ή βρω άλλη λύση και ξυπνήσαν οι φωνές των προγονών. Ήμουν στη θάλασσα, έπαιρναν τηλέφωνο από τις τράπεζες  και άρχισε να ρίχνει χιονόνερο, τα έβγαλα όλα, χόρεψα πυρρίχιο και τέλειωσε ο φόβος», είπε αρχικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης είπε στη συνέχεια: «Πήγα κι εγώ να νιώσω την ευτυχία που έρχεται μέσα από την επιτυχία, έφτασα στην κορυφή, αλλά που είναι η ευτυχία; Υπήρχαν πολλές οικονομικές και συναισθηματικές βδέλλες γύρω μου, “φίλοι” που σε φόρτωναν με την μιζέρια τους».

Για την συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA , Dolce Vita, ο Θανάσης Ευθυμιάδης ανέφερε: «Έκανα τη σειρά και έβαλε ένα σημαντικό θεμέλιο στον τρόπο που βλέπει ο κόσμος τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας».

Κλείνοντας, ο Θανάσης Ευθυμιάδης είπε: «Θα κάνω στο MEGA το ντοκιμαντέρ “Ρίζες”, ήθελα να κάνω κάτι χρήσιμο που δεν θα τροφοδοτεί τον φόβο».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου