Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Snik: Διέρρευσε το βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό του (Προσοχή σκληρές εικόνες)

Στο εν λόγω βίντεο μάλιστα φαίνεται ο Snik να μη μπορεί να αντιδράσει στα χτυπήματα, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά σηκώνεται και απομακρύνεται φοβισμένος.

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Snik να είναι πεσμένος στο πάτωμα εστιατορίου της Θεσσαλονίκης την ώρα που ομάδα ατόμων τον χτυπά με μανία.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από το tlife.gr (Προσοχή! Σκληρές εικόνες)

Δειτε το βιντεο εδω

Το βίντεο αυτό αφορά στην επίθεση που δέχτηκε ο Snik πριν μερικές ημέρες στη Θεσσαλονίκη. Από την επίθεση αυτή, είχε δημοσιεύσει φωτογραφία ο Light «τρολάροντάς» τον στα social media. Το story αυτό όμως κατέβηκε λίγες ώρες αργότερα αφού όπως είχε πει ο Light…. τον λυπήθηκε.

Τότε ο Snik είχε απαντήσει μέσα από τα δικά του social media αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Έλα μάγκες, καλησπέρα. Έχω πάρει πολλά μηνύματα για ένα σκηνικό που έγινε στην Θεσσαλονίκη που καθόμουν εγώ και ένας φίλος μου και ήρθαν 20 άτομα και σηκώσανε χέρι. Όπως βλέπετε δύο χέρια, τρία πόδια… Είναι η τελευταία φορά που μιλάω για τσακωμούς, μπιφς και τα λοιπά από το Ίντερνετ. Έχει καταντήσει αηδία η φάση.

Το βίντεο όμως από τον ξυλοδαρμό του Snik τελικά διέρρευσε από έναν άγνωστο λογαριασμό στο Instagram, με τον Light -όπως φαίνεται μέσα από τα stories που δημοσίευσε- να αρνείται ότι ευθύνεται ο ίδιος για τη διαρροή του αλλά να χαίρεται με την εξέλιξη αυτή.

«Καλημέρα παιδιά. Όμορφες καλημέρες σε όλους. Έχω λάβει πολλά μηνύματα που μου λέτε να ανεβάσω το video και τι θα γίνει με το video. Ποιο video παιδιά; Δεν ξέρω κάτι» λέει με αρκετά ειρωνικό ύφος ο Light ενώ ώρες μετά, μέσω μιας σειράς από νέα stories και ενώ το βίντεο είχε ήδη διαρρεύσει αναφερόμενος στον Snik ακούγεται να λέει,

«Ρε φίλε, σε είπα και τις προάλλες. Σε λυπηθήκαμε, κατεβάσαμε τα story γιατί μου είπαν οι φίλοι μου να μην κάνω έτσι. Ήθελες να βγεις την επόμενη μέρα όμως να πεις “λεγκένηδες”, ότι κατεβάσαμε τα stories. Τι; Ότι τραμπούκισες κάποιον και κατέβηκαν τα stories; Ήθελες να κάνεις μαγκιές. Κάνε μαγκιές τώρα. Good Luck. Έλεγες τότε στα VMA που ήρθατε καμιά δεκαριά άτομα και ήμουν μόνος μου και με βαράγατε ατσούμπαλα, που και τότε σε γ@@@@α μόνος μου, έλεγες κάτι για make up. Τώρα που μου έχεις βάλει την τηλεόραση εδώ και μου έχεις παστωθεί με την πούδρα σαν τη Μαρία Αντουανέτα… Αυτά. Κarma is a bitch bro».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου